Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] (/Temat-Jak-zarobilem-pierwsze-3-tysiace-na-sub-premium-sms-Aktualizacja-domena-hosting-120374) |
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Eliteman - 11-09-2015 07:29 Spytalbym o podmienienie iframa w Hardzie na hotcash ale moja nisza nie nadaje się na premium, 2000 UV wczoraj i 1 lead... Może ktoś pomoże z podmienieniem na player z eforsy lub firesuba? RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - dzejkobs - 11-09-2015 16:32 Mam problem.. Mógłby mi ktoś pomóc skonfigurować wszystko pod StreamOnline na LeadMore? Na WTFTUBE potrafię wszystko ustawić jednak kiedy wrzucam link z streamonline nie mieści się w okienku do tego przeznaczonym.. Cały dół jest ucięty ;( RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - GaCeL - 11-09-2015 17:15 Chyba ktoś nie podmienił linku playera, bo wpadł mi właśnie lead z programu WTF Tube Nie posiadam żadnej domeny. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - ShuQi - 12-09-2015 16:48 @[szyweg] Część zdjęć z poradnika nie dziala, mógłbyś wstawkę nowych zrobić? RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - PaulRcootiC - 12-09-2015 17:02 (12-09-2015 16:48)ShuQi napisał(a): @[szyweg] @[ShuQi] Działają przecież RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - ShuQi - 12-09-2015 17:06 No tak nie do końca.. Ale to może wina przeglądarki RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - PaulRcootiC - 12-09-2015 17:08 Hmm na Operze bez problemu RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 12-09-2015 17:12 @[ShuQi] Mi również zdjęcia normalnie się wyświetlają. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - GaCeL - 12-09-2015 17:13 U mnie również jest w porządku /Chrome RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - ShuQi - 12-09-2015 17:23 Także mam chroma, no ale jakoś to ominałem i jest ok. Lecz postawiłem na swojej domenie. Inny problem to ten, że mi potwierdzenie rejestracji nie przychodzi już od kilku dni.. ;/ |