![]() |
[Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. (/Temat-Poradnik-oraz-nisza-Jak-zarabiac-duze-pieniadze-aktywna-praca-113796) |
Odp: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - sajmoon - 20-05-2015 17:21 Ja też poproszę wszystkie aktualizacje, bo nic nie dostałem ![]() RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Tomono - 20-05-2015 19:08 Ja też poproszę bo nie dostałem. ![]() RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - broofie - 20-05-2015 21:00 Jak piszecie pod tematem o stronach które są w poradniku to co się dziwisz? RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - EpicBlank - 20-05-2015 21:04 Wiesz, kwestia tego że nie przewidziałem że tyle ludzi będzie na tyle "inteligentnych" by pisać o niszach w temacie... Damnt, podajecie dosłownie nazwy serwisów i się dziwicie? XD Tomono, Sajmon, już wysłałem, sprawdźcie skrzynkę ![]() (Btw, tylko przypominam że podane serwisy to PRZYKŁADY wystarczy użyć "google" żeby znaleźć tego więcej ![]() RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - EpicBlank - 20-05-2015 21:22 Z fb nie wypaliło, za mało ludzi się zgłosiło, nie będę prowadził grupki dla trzech osób XD Aktualizacje wysyłam na priv, sprawdź skrzynkę ![]() (Co do sposobu, wierz mi, nie za sam sposób płacisz, prócz tego dostajesz też 3 aktualizacje i dwa boty i moją czynną pomoc. Wystarczy napisać żebym podał dodatkowe serwisy. Troszkę chęci wystarczy...) RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - broofie - 20-05-2015 21:35 Ale tu nie chodzi o ilość stron i miejsc do promocji, tylko o fakt, ze zaplacilem za cos co później jak się okazuje staje się ogolnodostepne dla wszystkich. I tym sposobem nisza przestaje być nisza. RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - EpicBlank - 20-05-2015 21:59 Dlatego by każdy był zadowolony prócz tego jednego poradnika daje wam też 2 boty i 3 kolejne nisze. Zapłaciliście jedynie za poradnik, reszte robie dla was tylko ze względu na okoliczności. Serio chce by każdy był zadowolony. ![]() RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - supercola - 21-05-2015 13:17 Proszę o podesłanie wszystkiego na PW ![]() RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - yurko - 21-05-2015 17:30 Ja też poproszę wszystkie aktualizację, do tej pory dostałem jedną. RE: [Poradnik oraz nisza] Jak zarabiać duże pieniądze, aktywna praca. - Ando - 22-05-2015 11:54 (20-05-2015 13:02)EpicBlank napisał(a): W piątek będzie bot oraz kolejna nisza + poradnik. Przewiduje że to bedzie raczej ostatnia aktualizacja Czekam na piątkową aktualizację ![]() |