Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! (/Temat-Promuj-filmy-zarabiaj-kase-KOLOSALNE-stawki-112223) |
RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Szrejter - 11-05-2015 18:20 Znajomy dostał wypłatkę - fakt nie całą bo obcieli jakieś 50% :/ RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Giorgios - 11-05-2015 18:21 (11-05-2015 18:20)Szrejter napisał(a): Znajomy dostał wypłatkę - fakt nie całą bo obcieli jakieś 50% :/ Pokaż ss RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - DawidJ1906 - 11-05-2015 18:27 (11-05-2015 18:21)Giorgios napisał(a):(11-05-2015 18:20)Szrejter napisał(a): Znajomy dostał wypłatkę - fakt nie całą bo obcieli jakieś 50% :/ Właśnie RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Voldir - 11-05-2015 18:36 (11-05-2015 16:38)broofie napisał(a): Scam scamem, a jestem pewien, ze 90% z was nawet nie raczyla zajrzec do regulaminu i wstawiala linki gdzie popadnie. Tu nie chodzi o znajomości regulaminu bo gdyby z założenia serwis nie był SCAMEM to by mi czy komuś innemu zablokowali konto a informacja jest następująca, że wypłacają automatycznie 10 dnia każdego miesiąca. Dzisiaj jest 11 maja a saldo dalej na koncie takie jak było. Tylko termin wypłaty zmienił się na 10 czerwca. Co to ma wspólnego z regulaminem? Gdyby właściciel nie chciał wydymać swoich partnerów to by banowali konta i motywowali złamaniem regulaminu a tu nawet nie ma żadnej informacji odnośnie czegokolwiek. To mi wygląda na typową zagrywkę mającą na celu od samego początku wydymanie z kasy i tyle. Nie widzę w ogóle powiązania z naszym domniemanym nie doczytaniem regulaminu. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - frostfrozen - 11-05-2015 18:40 (11-05-2015 16:38)broofie napisał(a): Scam scamem, a jestem pewien, ze 90% z was nawet nie raczyla zajrzec do regulaminu i wstawiala linki gdzie popadnie. No dokładnie. To, że za wrzucenie linków w miejsca zupełnie do tego nie przeznaczone (wg regulaminu) nie ma kasy, nie oznacza że stronka to scam. Znajdzie się ktoś kto serio promował widget na swoim www? RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Voldir - 11-05-2015 18:47 (11-05-2015 18:40)frostfrozen napisał(a):(11-05-2015 16:38)broofie napisał(a): Scam scamem, a jestem pewien, ze 90% z was nawet nie raczyla zajrzec do regulaminu i wstawiala linki gdzie popadnie. Weź się ogarnij i nie pierd** głupot. Nie powtarzaj rzeczy, które nie mają potwierdzenia w rzeczywistości. Gdyby mieli wypłacić to by sprawdzali skąd pochodzi ruch i banowali konta a tu nie ma żadnego ruchu związanego z wypłatami, więc zamknij to forum i idź gdzie indziej z tymi swoimi mądrościami. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - broofie - 11-05-2015 19:13 Kto ma sie ogarnac? Pisze tylko, ze niektorzy nie powinni miec pretensji do wlasciciela skoro lamia regulamin. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Voldir - 11-05-2015 19:23 @[broofie] nie pisałem do Ciebie, tylko do świeżaka, który ma na koncie 13 wpisów a zgrywa tutaj mędrce cytując Twoje posty, nic nie wnosząc do dyskusji, a dodatkowo je dubluje. Poza tym... nie możesz zrozumieć jednej rzeczy. Gdyby właściciel chciał wypłacać zgodnie z regulaminem to by sprawdzał ruch i banował za łamanie regulaminu a nikt, powtarzam nikt, nie ma żadnej informacji i nie zaobserwował żadnego ruchu związanego z wypłatami. Tak dla gwoli ścisłości to promowałem widget na swoim bloga a jestem w takiej samej sytuacji jak powiedzmy Ci, którzy nie promowali wg. Ciebie zgodnie z regulaminem. Jakie wytłumaczenie w tej sytuacji? ŻADNE. Właściciel od początku chciał dymać partnerów z hajsu i taka jest prawda. Gdyby mieli wypłacić to by zbanowali konta łamiące regulamin a nie pozostawiali serwis samemu sobie, tak żeby saldo rosło do 10 czerwca, a 10 czerwca co? To samo. Wirtualna waluta i tyle. Zgłaszam o przeniesienie do SCAMU. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - frostfrozen - 11-05-2015 19:23 (11-05-2015 18:47)Voldir napisał(a):(11-05-2015 18:40)frostfrozen napisał(a):(11-05-2015 16:38)broofie napisał(a): Scam scamem, a jestem pewien, ze 90% z was nawet nie raczyla zajrzec do regulaminu i wstawiala linki gdzie popadnie. Równie dobrze może im się po prostu nie chcieć banować masy kont, które zarabiają w sposób niezgodny z reg. Dlatego też pisałem wcześniej, że dobrze by było gdyby znalazł się ktoś kto zarabiał zgodnie z reg. Wiedzielibyśmy wtedy czy serwis to scam. Teraz można jedynie powiedzieć, że nie dostaliśmy kasy bo de facto dostać jej nie powinniśmy. A Ty się ogarnij, nie wiem po co na ludzi naskakujesz. Uspokój się trochę, nie zaszkodzi. @edit Skoro promowałeś na blogu normalnie, to nie mogłeś o tym napisać wcześniej tylko wdawać się w bezcelowe dyskusje? Gratuluję. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Voldir - 11-05-2015 19:26 To jest firma shorte a shorte w dzień wypłaty sprawdzało skąd pochodzi ruch na koncie i to właśnie potwierdza Twoją nie znajomość tematu a na siłę chcesz posty nabijać . Nie chciało się banować . Nie no wytłumaczenie idealne. Gdybyś śledził temat od samego początku to wiedziałbyś że kilka osób dostało bana jakiś czas temu za generowanie ruchu nie zgodnego z regulaminem. Koniec off-topu. |