[Updated! v2.0] poradnik ppi/ppa - zacznij zarabiać przez internet - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +---- Dział: Pay Per Install (/Forum-Pay-Per-Install-391) +---- Wątek: [Updated! v2.0] poradnik ppi/ppa - zacznij zarabiać przez internet (/Temat-Updated-v2-0-poradnik-ppi-ppa-zacznij-zarabiac-przez-internet-101406) |
RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - entreri1pl - 25-01-2015 11:33 hunterpl444 Fakt każdemu wyskoczy komunikat o wirusie lecz jest parę tików aby to uwiarygodnić: -uprzedź od razu "klienta" że może mu wyskoczyć komunikat o wirusie- że jest to błąd, że twój hack musi ingerować w działanie czegoś tam (zależy co to za hack/program) i stąd komunikat o virusie itp. -możesz dorzucić na bloga jakiś ładny obrazek "100% clean" "no Virus" itp. (w sieci jest mnustwo takich obrazków ) -dodaj pare komentarzy do posta czy miejsca gdzie promujesz swój produkt w stylu "wyskczył mi na poczatku komunikat o virusie-ale zaryzykowałem i teraz mam super działającego hacka ! i wszystko jest ok! " Oczywiście będzie dużo osób co i tak nie pobierze, ale te zabiegi podniosą Ci lekko konwersje. RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - mario22455 - 25-01-2015 13:30 PIB zmienił serwery i jest chyba jakiś błąd bo przy "direct download" wyświetla się strona general landing page... @Napisałem do nich maila bo konwersja jest tragiczna... O tej godzinie powinienem mieć ~50 pobrań a jest 15... RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - full2000 - 25-01-2015 14:20 Jak ogólne LP się wyświetla(cechuje się dobrą konwersją) to nie ma wielkiej tragedii zmiana serwerów skutkuje mniejszą wykrywalnością "wirusów". RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - mario22455 - 25-01-2015 14:30 Odpisali mi dosłownie po minucie z informacją że spadek konwersji dzisiejszej to nocny problem z instalatorem, stronę zmienili żeby było mniej wirusów a zamiast "Direct download" teraz zawsze będzie landing page co podobno zwiększy nam konwersję. RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - VoreCC - 25-01-2015 15:59 Taka mała motywacja ode mnie z czasów świetności na scenie PPI Teraz robię miejsce dla was. RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - 4Colors - 25-01-2015 16:07 (25-01-2015 15:59)VoreCC napisał(a): Taka mała motywacja ode mnie z czasów świetności na scenie PPI Teraz robię miejsce dla was. To z filmików na Youtube? Czy jakaś unikatowa nisza? RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - VoreCC - 25-01-2015 16:10 Miałem film z Clash of Clans Hack na 1 miejscu na YouTube RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - mario22455 - 25-01-2015 16:48 To ja też pomotywuję RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - draksone - 25-01-2015 17:12 Za pobranie ze Stanów Zjednoczonych widocznie pobiera im jakieś opłaty skoro na tyle leadów znikoma ilość Amerykańców :/ RE: mini Poradnik PPI v2 [Pay Per Installs, Per Install Bucks] - entreri1pl - 25-01-2015 18:53 Yo, tez macie dzisiaj taki problem z konwersja ??? masakra dzisiaj jest- niby wejscia na bloga sa w normie a dopiero 6 leadow .... gdzie normalnie by bylo z 35 ... |