Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. (/Temat-Dziennik-Pracy-Kickster-Skracanie-etc-96733) |
RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Kickster - 13-01-2015 22:29 13.01 Odblokowali mi paypala ! Ale te ukradzione 44,50 poszło baj baj, no cóż... Dzisiaj pełno osób pisało o weryfikację i chyba się w tym pogubiłem, mimo że staram się zapisywać wszystkie zarobki. Poszlo też dodanie do grup za 14 zł ^^, Shorte.st sobie dzisiaj odpusciłem, bo cały dzien prakrycznie robiłem weryfikacje i grupy. dzisiaj: 3,11 $ shorte.st 44 PLN tanieaukcje.com 34 PLN inne Styczeń:
654,10/1000 RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Voldir - 13-01-2015 23:36 @[Kickster] Nie myślałeś żeby zejść z ceny jeśli chodzi o dodawanie do grup? Bo pamiętam że Radek dodaje do 1k grup za 20 zł hehe Tak z ciekawości pytam RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - .::Nicko::. - 13-01-2015 23:38 Dodanko moje zarabiaj więcej i więcej! Powodzenia RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Kickster - 13-01-2015 23:49 (13-01-2015 23:36)Voldir napisał(a): @[Kickster] Nie myślałeś żeby zejść z ceny jeśli chodzi o dodawanie do grup? Bo pamiętam że Radek dodaje do 1k grup za 20 zł hehe @[Voldir] może i dodaje do 1k, ale porównaj sobie jego grupy, a moje (13-01-2015 23:38).::Nicko::. napisał(a): Dodanko moje zarabiaj więcej i więcej! Powodzenia no tak i nawet Ty możesz powiedzieć słowo co do jakości grup ^^. RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - .::Nicko::. - 13-01-2015 23:54 Kupiłem grupy te 1k i od Kickster i różnią się o wiele Te 1k takie na odpier*** dodać aby było w przeciwieństwie do tych Kick.. mniejszych, ale lepszych jakościowo. RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Voldir - 14-01-2015 00:12 Nie no nie korzystałem z Radka grup w sumie i nie mogę się wypowiedzieć na ten temat. Pytałem po prostu z ciekawości jak to wszystko wygląda RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Radek4921 - 14-01-2015 07:09 Już nie sprzedaję dodawania grup A skoro można na nich spokojnie zarobić 100 zł + dziennie to chyba nie są złe RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - asiorek - 14-01-2015 13:07 @[Kickster] pisałem juz cos o twoich grupach. I nie polecam! Tak serio, jesli wam nie pasuje cena to nie kupujcie.. Szkoda wydać ci 10 zl na grupy na których sykasz spokojnie min te 500+zl? Ja tam jestem zadowolony z tych grup i z jego usług. Korzystajcie bo jeszcze troche i będzie musial zrezygnować z dodawania bo bedzie to nie oplacalne ;d (chyba 2 ) RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Voldir - 14-01-2015 13:16 @[asiorek] Czytaj dokładnie to co napisałem i nie rzucaj bezsensownymi obelgami. Napisałem że pytam z ciekawości? Proszę Cię... Zbastuj Interesuję się i czytam jego dziennik, więc chyba mam prawo zapytać o jakiekolwiek informację zawarte w tym dzienniku? Czy raczej nie? Bo jeśli nie to przepraszam, zachowałem się jak gówniarz i więcej się to nie powtórzy RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Kickster - 14-01-2015 13:25 ej nic nie chce mowic ale mam swój temat od grup to może tam sobie podyskutujemy ? A co do samej sprzedaży to w rzeczy samej w pewnym momencie zaprzestanę jej na jakiś czas, bo to dla mnie też jakaś tam konkurencja |