![]() |
NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: NIEAKTUALNY Dziennik pracy PPA/Suby (/Temat-NIEAKTUALNY-Dziennik-pracy-PPA-Suby-86344) |
RE: Dziennik pracy leniwego Pawua ._. - ErgePL - 04-11-2014 23:59 ...Część druga! Dzień: 3
Co zrobiłem? ![]() - Zrobiłem hacka - Wrzuciłem film na yt - Dodałem post na bloga - Promowaniee - Spamowaniee Co zarobiłem? ![]() - 0$ PPA - 0ZŁ Suby Dziś 9 UU na hotcashu i takie statystki z sharebaya. ![]() Troche gorzej niż wczoraj, ale zawsze coś. ![]() I dziś ogarnąłem zajebistą nisze więc myśle, że jutro-pojutrze będą wpadać pierwsze pobrania. ![]() Także do jutra! ![]() RE: Dziennik pracy leniwego Pawua ._. - ErgePL - 05-11-2014 23:56 ...Część druga! Dzień: 4
Co zrobiłem? ![]() - Zrobiłem projekt pod hacki mobilne - Zrobiłem hacka - Dodałem post na bloga - Spam na swoich FP Co zarobiłem? ![]() - 0$ PPA - 0ZŁ Suby 6 UU na hotcashu... I takie statystyki z ShareBaya ![]() ![]() Jak widać nisza którą wczoraj ogarnąłem działa. Co prawda nie wpadło nic, ale do końca tygodnia z 5$ musi sie pojawić ![]() Dodałbym jeszcze film na yt, ale nie chce mi sie konta zakładać, zmęczony jestem i ustaliłem sobie, że pracujemy tylko do północy. Także poćwicze sobie troszke i lece w kime, dobranoc! RE: Dziennik pracy leniwego Pawua w PPA :P - ErgePL - 06-11-2014 23:29 ...Część druga! Dzień: 5
Co zrobiłem? ![]() - Zrobiłem projekt pod hacki PC - Zrobiłem hacka - Dodałem post na bloga - Dodałem 2 filmy na yt - Promowaniee... Co zarobiłem? ![]() - 0$ PPA - 0ZŁ Suby Przeniosłem się na firecasha wydaje mi się być ciekawszy i lepszy. ![]() Oczywiście znowu 0 na koncie, ale ch*j, mam ogarnięte dwie dobre nisze i jutro ogarne też dobrą. ![]() Mam cholerną wene na PPA... Choć w sumie nie. Boli to, że co miesiąc nie ma po 400-600 zł ![]() Celu nie mam ustawionego puki co bo zobaczę ile wyciągnę do końca miesiąca. Jak 50$ to celem Grudniowym będzie 100, jak ok. 10-15$ dam se z tym spokój, ale pewnie tak nie będzie. Mam jeszcze pół godziny i chyba je przeznaczę na suby. Także do jutra! ![]() RE: Dziennik pracy leniwego Pawua w PPA :P - ErgePL - 07-11-2014 21:18 ...Część druga! Dzień: 6
Co zrobiłem? ![]() - Zrobiłem hacka - Dodałem post na bloga - Dodałem film na yt - Promowaniee... - Spamuje sobie ![]() Co zarobiłem? ![]() - 2.22$ PPA - 7ZŁ Suby Gupi to ma zawsze szczęście ![]() ![]() Ja to jednak spamerem-ernerem jestem ![]() I PPA zaczyna się rozkręcać bo już 2 leady wpadły także zobaczymy jak to jutro bo teraz długi weekend to fajnie by było jakby z 5 dyszek wpadło ![]() Na hotcashu mam 17,50 łącznie. Dziś tak wcześnie bo już nie będe nic robił z zarabianiem, ew. jak sie coś zmieni to oczywiście post edytuje, ale chyba zostanie to tak jak jest. ![]() Jaka jest najlepsza stawka na hotcashu? Bo obecnie mam tylko na 3,50 bo chyba tak jest najlepiej i najkorzystniej bo nie każdy gimbus ma po 20 zł na koncie ![]() ![]() Co do PPA to mam pomysł na jedną nisze, a jutro ją zrealizuje. Także to byłoby na tyle, cześć! RE: Dziennik pracy leniwego Pawua w PPA :P - ErgePL - 08-11-2014 22:45 ...Część druga! Dzień: 7
Co zrobiłem? ![]() - Zrobiłem hacka - Dodałem post na bloga - Dodałem film na yt - Promowaniee... - Spamuje sobie ![]() Co zarobiłem? ![]() - 4.72$ PPA - 0ZŁ Suby No coraz lepiej, a dziś dodałem bardzo popularną i zarobkową nisze bo gdy zaczynałem to tylko z niej mi wpadało. ![]() ![]() Co do bloga to mam 31 UU i 35 osób online ![]() Tak sobie myśle ile bym zarobił do końca miesiąca. Pewnie z 50$ będzie więc kupie sobie coś fajnego za to, albo będe zbierał bo mam w planach kupić Samsunga Galaxy S5. ![]() Wgl. jest tu kto? I czy hacki androidowe są jeszcze oblegane czy już nie ma na nie takiego popytu? A jeśli chodzi o konkurencję to bez problemu zajmuje 2-3 miejsce (Czasem 1) w YouTube. Także się pytam czy ktoś jeszcze na tym zarabia bo jak wpisze w yt android hack to są jakieś filmy w ciągu godziny. Także to chyba tyle na dziś, jak sie coś zmieni to oczywiście zaktualizuje. ![]() Do jutraa! RE: Dziennik pracy leniwego Pawua w PPA :P - AnnaKa - 09-11-2014 00:33 Powodzenia ![]() ![]() RE: Dziennik pracy leniwego Pawua w PPA :P - problem - 09-11-2014 09:48 Powodzenia RE: Dziennik pracy leniwego Pawua w PPA :P - ErgePL - 09-11-2014 23:02 ...Część druga! Dzień: 7
Co zrobiłem? ![]() - Przerobiłem starą stronę - Przerobiłem Landing Page - Zrobiłem 2 podstrony - Dodałem 3 filmy na yt - Promowaniee... - Spamuje sobie ![]() Co zarobiłem? ![]() - 0.50$ PPA ![]() - 0ZŁ Suby Ogarnąłem nisze na hotcashu i już UU wchodzą, ale bez leadów... Pamiętacie może "Projekt X" gdy jeszcze regularnie zarabiałem na ac? Jeśli tak to niestety projekt mi nie wypalił bo sie dane spierdzieliły i ogólnie wszystko więc przerobiłem strone na jeszcze lepszą! Zrobiłem już 2 Landing Page, dodałem 2 filmy na yt i je promowałem. Brakuje mi pkt. na amf więc jutro trzeba odpalić bota na pkt. ![]() Także to na tyle, jak coś sie zmieni - aktualizacja! Do jutraa! ![]() RE: Dziennik pracy leniwego Pawua w PPA :P - ErgePL - 11-11-2014 00:25 ...Część druga! Dzień: 8
Co zrobiłem? ![]() - Przerobiłem 3 Landing Page - Zrobiłem 3 podstrony - Dodałem 2 filmy na yt - Promowaniee... - Spamuje sobie... - I nabijam pkt. na AMF! ![]() Co zarobiłem? ![]() - 1.46$ PPA ![]() - 0ZŁ Suby 26 UU na hc, nie mam weny na pisanie, do jutra! ![]() RE: Dziennik pracy leniwego Pawua w PPA :P - Eletor - 11-11-2014 11:32 no i idzie coraz lepiej ![]() powodzonka ;d |