SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! (/Temat-SQUAREBUX-Kasa-za-darmo-bez-pracy-67111) |
RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - Faftaq - 07-04-2013 15:59 Mi stronka jako tako działa ale jest strasznie zamulona. Cały czas pracują nad poprawieniem pracy serwerów to może coś będzie z tego serwisu i będą wypłacalni. Gdyby to był typowy scam to chyba nie marnowali by czasu na pracę przy serwerach. RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - kalutor - 07-04-2013 17:00 (07-04-2013 15:59)Faftaq napisał(a): Mi stronka jako tako działa ale jest strasznie zamulona. Cały czas pracują nad poprawieniem pracy serwerów to może coś będzie z tego serwisu i będą wypłacalni. Gdyby to był typowy scam to chyba nie marnowali by czasu na pracę przy serwerach. Oczywiście, że pewne formy zaangażowania ze strony serwisu w poprawę funkcjonalności, czy też jego wydajności - pozwalają mieć nadzieję na jego wypłacalność. Jednakże nadzieję tą powinni porzucić wszyscy ci, którzy dopuszczają się wszelkich nadużyć... Bowiem te kwestie trzeba rozgraniczyć... RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - Pawel Szamotulski - 07-04-2013 17:07 @up Pozyjemy, zobaczymy. Brak polskich znakow. RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - sobolek - 07-04-2013 17:59 Heh.. Widzę że do wypłaty czekajcie już Ja tam wolę czasu nie marnować i cały czas nabijam... Albo mi wypłacą, albo zbanują. Jak wypłacą - zarobię dość dużo bo mam już prawie 600$. Jak nie - nie stracę nic, komp i tak chodzi u mnie 24/7 praktycznie a JinLing leci sobie w tle. /// JinLing nie ma max 3 linków - zależy to od systemu/wydajności komputera, u mnie to 5 linków. RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - Faftaq - 07-04-2013 18:15 @up Wydaje mi się że z tymi 600$ to ostro przesadziłeś. Mogłeś tak na 100$ sobie odpuścić bo nawet jak serwis okaże się wypłacalny to 600 za hu... ci nie wypłaci. RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - eraha44 - 07-04-2013 18:28 Dlaczego mieliby mu nie wypłacić 600$? Myślisz, że nie dysponują takim budżetem? Gdyby tak było, to by się w ogóle za to nie zabierali, próbując się wybić na rynku i będąc szanującą się firmą oczywiste jest, że trzeba mieć nakład, żeby mieć z czego wypłacać. Skoro w uczciwy sposób (lub troszkę mniej uczciwy ) zdołał uzbierać taką sumę, to ma taką samą szansę otrzymania wypłaty, jak ten co nabił 100$ czy 15$. Swoją drogą ciekawy jestem czy wypłacą. RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - Faftaq - 07-04-2013 18:38 @up Już na kilku serwisach spotkałem się że niby był wypłacalny ale jak ktoś nazbierał większą sumkę to albo dziwnym trafem zapominali o niej lub co bardziej prawdopodobne konkretnie prześwietlali tego pro earnera. Oczywiście ciśniemy dopóki się da ale w granicach rozsądku. Oczywiście to jest tylko moje zdanie. Jak chcecie to nabijajcie sobie i 1 000 000$. RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - lukasz1950 - 07-04-2013 18:45 @up Sobolek ma ze 300$ + z samych refów więc wiesz RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - eraha44 - 07-04-2013 18:47 Masz rację, zostaje jedynie liczyć na uczciwość firmy. Osobiście mam zamiar dobić do równej 100 i czekać na wypłatę. RE: SQUAREBUX - Kasa za darmo, bez pracy ! - kalutor - 07-04-2013 21:50 (07-04-2013 18:47)eraha44 napisał(a): Masz rację, zostaje jedynie liczyć na uczciwość firmy. "Zostaje liczyć na uczciwość firmy"... Uczciwość użytkowników pomińmy milczeniem... |