Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - santino52 - 01-09-2013 17:11 1. Metoda Zarobku: PPA/PPD 2. Serwis: Obojętnie, jakiś godny polecenia. 3. Twoje doświadczenieo dzisiaj uploaduję w ppd, lecz zarobki spadają, chciałbym zacząć w PPA lecz praktycznie mało nic na ten temat nie wiem, tylko tyle co czytałem, posiadam własne Forum, lecz to się nie nadaje do PPA. 4. Twoje wymagania:pomoc i jakiś zarobek współmierny do zaangażowania. 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc: Refflink, lub jakieś inne propozycje. 6.Kontakt PW. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Sertyni - 04-09-2013 14:11 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: CashFile.org/Cos zeby bylo jak najwiecej kasy xD 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?: Jedynie na Androidzie 10 Dolców 4.Twoje wymagania: Pomoc w rozkręceniu, znalezieniu niszy, odpowiadanie na pytanie itd. itp. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?: Oczywiście rejestracja z Reflinka oraz jeszcze coś do uzgodnienia Kontakt: PW, Email [email protected] RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - szogunk - 05-09-2013 16:50 1.Metoda zarobku: - PPA 2.Serwis: - Obojętnie 3.Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Nie, dopiero zaczynam 4.Twoje wymagania: - Pomoc w zarabianiu - dostępność - doświadczenia w PPA - pomocy od A do Z 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc? - Rejestracja z refów - % od zarobków - Kontakt: mail [email protected] - GG: 48530920 - PW na forum RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Lubieziemniaki - 06-09-2013 14:58 1. Metoda Zarobku: PPA 2. Serwis: Najlepiej Astrocash, ale może być inny 3. Twoje doświadczenie: Brak, ale szybko się uczę i jestem kumaty 4. Twoje wymagania: Pomoc w rozkręceniu bloga, odpowiedzi na pytania. 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc: Oczywiście refflink + ewentualnie coś jeszcze 6.Kontakt: PW GG: 48557508 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - oskarkxyz - 07-09-2013 13:25 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) --- PPA 2.Serwis: --- firecash (chyba, że jest coś lepszego) 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? --- kilka poradników, nic nie zarobiłem. 4.Twoje wymagania: Odpowiedzieć na kilka pytań, drobna/średnia pomoc (gdyby się okazały jakieś większe problemy) 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? --- nie wiem czy "click" to jest cokolwiek za pomoc, ale bez problemu zarejestruję się na podanej stronie/kliknę w reklamę, a jeżeli profit będzie naprawdę spory (wg mnie, czyli dla większości użytkowników "drobniaki") to się podzielę w ramach wynagrodzenia. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Rafiks1992 - 07-09-2013 13:55 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Highcash/Firecash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Probowalem ale niestety z marnym skutkiem 4.Twoje wymagania: Pokazanie co i jak mniej wiecej, coz zrobic 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiscie ref RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - marcingot - 12-09-2013 09:01 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Próbowałem ale nie wyszło 4.Twoje wymagania: Pomoc i dostępność na GG 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście refflink GG-9839486 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - meff77 - 12-09-2013 14:37 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Obojętnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Kompletnie zielony ale szybko sie uczę. Próbowałem z easysub 12zl w 2 tyg 4.Twoje wymagania: Pomoc i jeszcze raz pomoc 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Oczywiście ref GG-321157 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Androidowiec - 12-09-2013 15:45 1. Metoda Zarobku: PPA 2. Serwis: Astrocash lub jakiś inny który polecicisz 3. Twoje doświadczenie: 1$ na Adf.ly, przeczytałem kilka poradników i wiem mniej więcej co i jak 4. Twoje wymagania: Głównie pomoc w rozkręceniu zarobków, znalezieniu niszy i odpowiedzenie na kilka pewnie banalnych pytań 5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc: refflink + % od zarobków 6.Kontakt: PW GG: 48608002 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - exxthc - 12-09-2013 15:54 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: Preferuje AstroCash lecz w sumie to obojetne-jakis godny polecenia. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Praktycznie nie mam zadnego doswiadczenia bo jestem nowy, znam tylko zasade dzialania ale nie wiem jak sie do tego zabrac. 4.Twoje wymagania:Chcialbym zobaczyc jakikolwiek zarobek oraz by ktos wyjasnil mi jak "ugryzc" to PPA. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? - Reflink oczywiscie, dostosuje sie do potrzeb mentora 6. Kontakt: najlepiej PW Z gory dziekuje |