![]() |
PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony (/Temat-PAYPAL-Dostep-do-Twojego-konta-zostal-ograniczony-54565) |
RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Majka - 04-05-2013 19:35 Pisz lub dzwoń na infolinie jutro. Dla przypomnienia: (11-06-2012 14:40)Admin napisał(a):(11-06-2012 10:29)tomazzi napisał(a):(11-06-2012 09:21)Admin napisał(a): i ja też (11-06-2012 15:22)Majka napisał(a):(11-06-2012 15:18)Shadecaster2 napisał(a): a jaki wybrać temat i temat podrzędny ^^? RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Olszi - 04-05-2013 19:43 Tylko u mnie było nieco inaczej. Dostawałem pieniądze na swoje konto X z fikcyjnymi danymi z którego potem wysyłałem na konto Y (konto z prawdziwymi danymi i powiązane z bankiem ) . Z konta Y zleciłem wypłate do banku i teraz za nim mam debet o tą kwotę i spór między kontem X a Y badane przez PayPal edit : Oba konta mam teraz ograniczone. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Majka - 04-05-2013 20:59 Rozumiem. Zadzwoń i wyjaśnij, pomyśl co powiesz (jak wytłumaczysz się z tego drugiego fikcyjnego konta). Pewnie poproszą Cie o ponowną weryfikacje i będziesz musiał wytłumaczyć skąd jest jakikolwiek dochód na Twoim koncie. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Olszi - 05-05-2013 10:21 Napisałem im zaraz potem e-mail w którym oświadczyłem iż w mojej opini bezpodstawnie ograniczyli mi konto i wstrzymali transakcje. Napisałem również ( teraz nie wiem czy dobrą taktykę podjąłem ), że pieniądze otrzymałem od członka rodziny więc prosze o wyjaśnienie sytuacji. Dziś otrzymałem taki e-mail Cytat:Szanowny Panie xxx, RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Melex - 05-05-2013 11:38 masz konto zweryfikowane? RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Olszi - 05-05-2013 11:44 Tak. RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Olszi - 05-05-2013 14:27 Kolejny e-mail : Cytat:Niestety, nie możemy przywrócić pełnego dostępu do Twojego konta, dopóki No i lipa bo chodzi o rzeczy niematerialne i nie wiem jak z tego wyjść. Może jakaś bajka o przesyłaniu pieniędzy z związku z konkursami na forum ? edit : Albo napisać, że jest to darowizna od znajomych (?) RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - tomazzi - 05-05-2013 14:34 z paypal najlepiej załatwiać cokolwiek dzwoniąc na infolinię a nie pisząc e-mail to raz dwa bajek za wiele nie opowiadaj bo na paypal idioci nie pracują 3 najlepiej powiedz, że brat założył 2 konto, jest nie pełnoletni, koledzy doradzili mu założenie więc w takiej sytuacji konto na fake dane i z tego paypal przesyłał środki na twój zweryfikowany paypal by wypłacić je na konto bankowe za wiele nie koloryzuj i rozmawiaj sensownie a wtedy może uda się coś z tym zrobić, jak przesadzisz to stracisz oba konta i na tym zakończysz karierę kombinatora, ale taki to już urok polaka : 1 kombinuje, a jak go na tym złapią to płacz i zgrzytanie zębów, bo przecież polak by umarł jak by nie kombinował i uczciwie cokolwiek robił taki mój skromny komentarz na temat tej sytuacji ![]() RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Olszi - 05-05-2013 16:08 Zablokowanie konta jakoś przeżyje, tylko kasy by było szkoda. 120 zł piechotą nie chodzi. Jutro pewnie się okaże czy kasa dojdzie na konto w banku RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony - Majka - 05-05-2013 19:54 (05-05-2013 14:34)tomazzi napisał(a): z paypal najlepiej załatwiać cokolwiek dzwoniąc na infolinię a nie pisząc e-mail to raz To przeczytaj jeszcze raz bo Tomazzi dobrze pisze! (05-05-2013 16:08)Olszi napisał(a): Zablokowanie konta jakoś przeżyje, tylko kasy by było szkoda. 120 zł piechotą nie chodzi. Jutro pewnie się okaże czy kasa dojdzie na konto w banku120 to nie tak dużo; dasz radę ![]() ![]() |