Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 28-03-2012 18:41

Ja dzis dostałem bana a korzystałem z cyberghosta platnego, 4 wypłaty wczesniej dostałem a dziś ban , ciekawe czemu wszystkie akcje robilem przez vpn a wypłaty nie zdąrzyłem zlecic nawet bo bana dostalem

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 28-03-2012 18:57

musieli cię w jakiś sposób wykryć innego wyjaśnienia nie ma.
Ja dostałem normalnie wypłatkęWink

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 28-03-2012 19:16

nie wiem jak im sie to udałoSmile no ale nie poddaje się Smile zobaczymy jutroSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - makos19955 - 28-03-2012 19:49

to jak to trzeba robić żeby bana nie złapać ? ;D

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 28-03-2012 20:03

Normalnie przez cały czas być na francuskim ip robić akcje,potwierdzać oraz nawet wejście na stronę w celu sprawdzenia zaliczenia ofert tez robić z francuskiego ip bo oni to wszystko widzą u siebieSmile
E-Maile robić na yahoo.fr francuskimi danymi,w profilu francuskie dane,nick jakiś francuski i nie banująSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - makos19955 - 28-03-2012 20:08

ehh.. a ja robie akcje na polskim IP ..

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 28-03-2012 20:08

za co dostales bana? jaki jest powod przy logowaniu?

moze skargi sponsorow albo... moze ktos inny uzywal tych serwerow co ty.... ban za multi ? Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 28-03-2012 20:14

ban za multi nie sądzę bo sam mam parę kont i żadnego bana nie było Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 28-03-2012 20:17

(28-03-2012 18:41)kaczorek912 napisał(a):  Ja dzis dostałem bana a korzystałem z cyberghosta platnego, 4 wypłaty wczesniej dostałem a dziś ban , ciekawe czemu wszystkie akcje robilem przez vpn a wypłaty nie zdąrzyłem zlecic nawet bo bana dostalem

hahaha
ja wyczaiłem akcje ze wielu gimbusów używa "najpopularniejszych" VPNów wiec wziąłem mniej popularnego ale mam wieksza pewnośc ze nie bedzie banikaBig Grin

A moze konta robisz na ten sam email lub zlecasz wypłąte? ja troche nimi żągluje ;p

(28-03-2012 20:14)teedzio napisał(a):  ban za multi nie sądzę bo sam mam parę kont i żadnego bana nie było Smile

ja mam 4 konta ale na rózne IP Big Grin wiec sie nie opcapia Tongue Dzisiaj wczesnie wypłąty były i nie zdązyłem2 zlecic Sad

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 28-03-2012 20:17

masz pare kont na tym samym IP?