veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463) |
RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 28-03-2012 18:41 Ja dzis dostałem bana a korzystałem z cyberghosta platnego, 4 wypłaty wczesniej dostałem a dziś ban , ciekawe czemu wszystkie akcje robilem przez vpn a wypłaty nie zdąrzyłem zlecic nawet bo bana dostalem RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 28-03-2012 18:57 musieli cię w jakiś sposób wykryć innego wyjaśnienia nie ma. Ja dostałem normalnie wypłatkę RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 28-03-2012 19:16 nie wiem jak im sie to udało no ale nie poddaje się zobaczymy jutro RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - makos19955 - 28-03-2012 19:49 to jak to trzeba robić żeby bana nie złapać ? ;D RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 28-03-2012 20:03 Normalnie przez cały czas być na francuskim ip robić akcje,potwierdzać oraz nawet wejście na stronę w celu sprawdzenia zaliczenia ofert tez robić z francuskiego ip bo oni to wszystko widzą u siebie E-Maile robić na yahoo.fr francuskimi danymi,w profilu francuskie dane,nick jakiś francuski i nie banują RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - makos19955 - 28-03-2012 20:08 ehh.. a ja robie akcje na polskim IP .. RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 28-03-2012 20:08 za co dostales bana? jaki jest powod przy logowaniu? moze skargi sponsorow albo... moze ktos inny uzywal tych serwerow co ty.... ban za multi ? RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 28-03-2012 20:14 ban za multi nie sądzę bo sam mam parę kont i żadnego bana nie było RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 28-03-2012 20:17 (28-03-2012 18:41)kaczorek912 napisał(a): Ja dzis dostałem bana a korzystałem z cyberghosta platnego, 4 wypłaty wczesniej dostałem a dziś ban , ciekawe czemu wszystkie akcje robilem przez vpn a wypłaty nie zdąrzyłem zlecic nawet bo bana dostalem hahaha ja wyczaiłem akcje ze wielu gimbusów używa "najpopularniejszych" VPNów wiec wziąłem mniej popularnego ale mam wieksza pewnośc ze nie bedzie banika A moze konta robisz na ten sam email lub zlecasz wypłąte? ja troche nimi żągluje ;p (28-03-2012 20:14)teedzio napisał(a): ban za multi nie sądzę bo sam mam parę kont i żadnego bana nie było ja mam 4 konta ale na rózne IP wiec sie nie opcapia Dzisiaj wczesnie wypłąty były i nie zdązyłem2 zlecic RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - twardy - 28-03-2012 20:17 masz pare kont na tym samym IP? |