![]() |
Rozmowy o telefonach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Rozmowy o telefonach (/Temat-Rozmowy-o-telefonach-38179) |
RE: Rozmowy o telefonach - Daminn - 09-09-2012 15:04 (09-09-2012 11:00)Miu napisał(a): Dobra znawcy.Moja kolej.Przenoszę się do Play i w moim funduszu(+/-)wybrałem takie telefony: Arc S lub Galaxy S+. Ja bym wziął S+, bo na ArcS czerń jest po prostu szara. (09-09-2012 11:55)Tochkan napisał(a): Witajcie,mam pytanko co polecacie:Tu akurat trudny orzech do zgryzienia. Musisz się sam zastanowić który OS Ci lepiej odpowiada, czy podobają Ci się kolory amoleda itp. Którego nie weźmiesz będziesz zadowolony. (09-09-2012 11:59)Jaro070 napisał(a): @TochkanNie wiem czy się śmiać czy płakać. Zostawię bez komentarza. (09-09-2012 12:06)DDK napisał(a): Osobiście wybrałbym Arc S. Argumenty to większy ekran, amoled, lepszy aparat, ładniejszy design ( według mnie, bo co prawda o gustach się nie dyskutuje Arc S ma zwykłe TFT gdzie czerń jest szara. Używałem go przez tydzień i jedyna jego przewaga nad S+ to że jest ładniejszy. RE: Rozmowy o telefonach - Jaro070 - 09-09-2012 15:37 @Daminn Od kiedy twórca Cm pracuje w Samsungu jakość jego romów się pogorszyła. MIUI się tnie na słabszym sprzęcie. Te "mniejsze" romy działają różnie, jedne gorzej, a jedne trochę lepiej; wypada co tydzień flashować nowym romem. P.S. "Zostawię bez komentarza." to też komentarz. RE: Rozmowy o telefonach - Daminn - 09-09-2012 16:54 Ta? Pierwsze słyszę. A nawet jakby to co? Są to nieoficjalne softy robione przez zapaleńców. Każdy update można skopać, każdy rom można nieumiejętnie wgrać ![]() Co do przykładu Samsunga, każdy kolejny update ICS zwiększał w jakimś stopniu wydajność. Chyba dwa miały coś skopane. W tym przypadku powiem, że jakość romów od S poszła do przodu. RE: Rozmowy o telefonach - polik95 - 22-09-2012 22:07 potrzebuje jakiegoś nowego telefonu do około hmmm 1000-1400zł moze 1500. Ma mi służyć do neta, muzyki no i gier i może czytania książek. Bardzo, że tak powiem napaliłem się na iphona ale zbyt drogi, może jak stanieje to wtedy się nad nim zastanowie na tą chwile jakie polecacie? RE: Rozmowy o telefonach - Miu - 23-09-2012 09:43 Zmieniły mi się trochę możliwości i do wyboru miałbym takie telefony:LG Swift L7,Lumia(900 i w dół),Galaxy S Advance,Arc S,Xperia S i Xperia P.Oczywiście zdaję sobie sprawę,że są to telefony z bardzo różnych półek,ale trzeba się liczyć z tym,że są to też różne półki cenowe-mianowicie,jeśli telefon nie jest wart,żeby do niego dopłacać,to po co? "Zależy mi na płynności,przeglądanie internetu,czasem jakieś gry,aparat sporadycznie,więc nie musi być jakiś niesamowity(smsy,rozmowy to wiadomo :|)" RE: Rozmowy o telefonach - Daminn - 23-09-2012 12:49 To jakiś abonament czy jak? Z w/w to najlepiej wypada Xpedia S. RE: Rozmowy o telefonach - Admin - 23-09-2012 12:53 a że tak Was zapytam co lepsze : samsung ace czy samsung wave ? jeśli mielibyście dostać jeden z nich za darmo RE: Rozmowy o telefonach - mikolaj90 - 23-09-2012 13:19 Samsung Ace, ponieważ uważam i tak jest, że bada to system z mała ilością aplikacji oraz ogółem taki zamknięty system. Samsung podobno chce z niego zrezygnować. Ace nawet dobra specyfikacja no i android. Wave to dobry telefon jednak system ogranicza go ostro dlatego ogółem ace ma przewagę. RE: Rozmowy o telefonach - Scoobyx - 23-09-2012 13:23 Mam ace'a i jest wystarczający. Dobry telefon. Wave wg. mnie jest beznadziejny. RE: Rozmowy o telefonach - Miu - 23-09-2012 14:08 Wave parametrami dorównuje dla Galaxy S,ale tak jak już ktoś wpomniał,system go ogranicza.Z bólem serca(sam mam Wave ![]() @Daminn Tak,abonament.Tylko Xperia S wymagałaby dużej dopłaty,a np.Arc S miałbym za znaaacznie mniej... A jak się prezentuje na tle wymienionych telefonów Swift L7? |