[BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +----- Wątek: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu (/Temat-BID-LockerzBidHelper-by-Grze-chu-27644) |
RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 15-04-2011 21:24 Nie ma na to jakiejś reguły, jak sam widzisz na przykładzie tematu poruszonego kilka postów wyżej, to co u mnie działa, nie działa tak samo u innych... jest zbyt dużo zmiennych żeby można było wszystko wrzucić do jednego wora ze skutecznymi regułami grania. Musisz opracować własną technikę która będzie skuteczna w Twojej konfiguracji (internet, komputer, szczęście) RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - termik - 16-04-2011 07:55 Lepiej rób tego bota, a nie wygrywasz sobie aukcje Btw. ja mam słabą radiówkę, 3mb/s a ping do wp.pl 20ms, do lockerz 80ms. RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Grze_chu - 16-04-2011 11:13 @termik Pozwolisz że sam zdecyduje na co mam obecnie ochotę... RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - ketrab - 23-04-2011 20:56 Chyba się nie doczekamy tego bota RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Lubelak - 23-04-2011 21:34 Bez obrazy grzechu ,ale to już widać jak specjalnie przeciągasz tę sprawę Ale mi nic do tego RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - pitfromhell - 23-04-2011 21:36 Zgadzam się z Lubelakiem... Zamiast przysiąść się raz, a porządnie, to wolisz wdawać się w dyskusje na forum... No trudno, kasa w błoto. RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - DJAd1 - 23-04-2011 21:41 Jak kasa w błoto może mi powiecie , że jak kupowaliście to wam się już dawno nie zwróciło? RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - InTeR - 23-04-2011 21:42 - kupując bota, dostajesz dostęp do dodatku, oraz przyszłych aktualizacji (o ile takie będą) i instrukcję obsługi - wszelkie zwroty i reklamacje nie będą uwzględniane RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - Seth Neviel - 23-04-2011 21:53 Polac temu panu nade mną.! Bot się zwrócił i to się liczy, nie jesteście na pewno nic w plecy... RE: [BID] LockerzBidHelper by Grze_chu - xPietrek - 23-04-2011 22:06 Polska mentalność... |