Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[PŁACI] Uploading.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [PŁACI] Uploading.com (/Temat-PLACI-Uploading-com-25280)

- mrw111 - 02-01-2009 12:31

Boro a jak się zalogować do tego programu

- kalisz1278 - 02-01-2009 12:57

Normalnie, jakbyś się logował na stronę :-) :-P

- mrw111 - 02-01-2009 13:03

Nie już obczaiłem. Trzeba się logować w Settings

- Boro! - 02-01-2009 14:14

tak w ustawieniach trzeba zaznaczyć że ma używać konta w uploading.com :-)

Mam tylko jedno pytanie wczoraj miałem psoro pobrań ale dziś nie pokazuje mi ich w statystykach czy to normalne ??

Dopisało mi tylko kasę do balance pod d nickiem.

[ Dodano: 2009-01-02, 14:29 ]
gdy włączasz pierwszy raz to pokazuje Ci sie okno. I masz zaznaczasz że chcesz korzystać ze swojego konta w uploading.com. Jeśli już włączałeś wcześniej to wchodzisz w

Tools-> Settings-> Account->Zaznaczasz "Use account Uploader.com service"-> podświetla Ci się ten niżej i wypełniasz Login i Password-> hasło później się zmieni niby na inne(takie długie) ale i tak będzie Ok.Jak plik skończy się uploadować to będziesz go miał w zakładce "File Manager" na stronce. Mam nadzieje że pomogłem :->

Widże że już wiesz bo skasowałeś post :-P :-P

- mjs17 - 02-01-2009 14:36

tak już wiem ale wydaje mi się ze ludzi zniechęci niedługo pobieranie z tego servera

dl nie zarejestrowanych użytkowników prędkość ściągania wynosi tylko 15 kb/s dla zarejestrowanych 40 kb/s a dla premium bez limitu tak

jeśli jest tak to użytkownik nie zarejestrowany nie będzie ściągał plików mających 100 mb bo mu to wyjdzie ponad 2 godziny i raczej też nikt nie wykupi premium na 3 dni za takie pieniądze

jest tak jak napisałem z tą prędkością ściągania czy inaczej

- Bloodme - 02-01-2009 15:08

Boro! napisał(a):Mam tylko jedno pytanie wczoraj miałem psoro pobrań ale dziś nie pokazuje mi ich w statystykach czy to normalne ??

Tak :-P Też tak mam czasami.

- JereManU - 02-01-2009 15:20

mjs17 napisał(a):tak już wiem ale wydaje mi się ze ludzi zniechęci niedługo pobieranie z tego servera

dl nie zarejestrowanych użytkowników prędkość ściągania wynosi tylko 15 kb/s dla zarejestrowanych 40 kb/s a dla premium bez limitu tak

jeśli jest tak to użytkownik nie zarejestrowany nie będzie ściągał plików mających 100 mb bo mu to wyjdzie ponad 2 godziny i raczej też nikt nie wykupi premium na 3 dni za takie pieniądze

jest tak jak napisałem z tą prędkością ściągania czy inaczej

Zagranicą wielu ludzi wykupuje premium. Rejestracja jest szybka i już 40kB/s. Ważne, że ładnie płacą i są najlepszą firmą tego typu na rynku.

- mjs17 - 02-01-2009 15:40

no zgadza się się ale to są trochę za przesadne limity dużo ludzi się nie zarejestruje

a naliczane jest w momencie zaczynania ściąganie czy dopiero po skończeniu

- JereManU - 02-01-2009 16:15

Chyba w momencie ściągania.

- mjs17 - 02-01-2009 16:37

jeśli w momencie ściągania to ok bo da się na tym zarobić a jeśli po skończeniu to mało będzie chętnych ściągać 15 kb bo plik 100 mb to ponad 2 godziny to masakra ale może jakoś będzie