![]() |
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380) |
RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 13-10-2022 16:05 @[Sedarged] PLN-->Doładowanie--->Wpisujesz kwotę ---> Nad "doładuj" masz napisane w jaki sposób, klikasz w to i rozwija się lista ![]() RE: Last Man Standing - Ewhoring - EfectiveWork - 13-10-2022 16:43 Niezawodny @[ShuQi] niczym na zlocie Pana R. ![]() ![]() Pozdrawiam RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 26-11-2022 11:01 Cześć.
Spore grono osób zna mnie osobiście a inni wyłącznie online. Od pewnego czasu nie pracuję już w ewho - głowa odpoczywa, zajmuje się innymi tematami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jednakże wiedza, która pozwoliła mi zarobić naprawdę sporo gotówki, jest wiele warta, dlatego też wymienię ją na inną(na zasadzie barteru) za inną wiedzę, która pozwoli mi osiągać interesujące zarobki. Jestem świadomy że osiągnięcie zarobków na poziomie 1k miesięcznie, a przyszłości dziennie wymaga nakładów czasu i ton cierpliwości oraz pracy. Dlatego tez nie oczekuje zarobków "od jutra po 1 000 dziennie" jednak zależy mi na takiej wymianie, która przy rozwijaniu tematu, pozwoli osiągnąć takie zarobki ![]() Nim do mnie napiszesz, dobrze się zastanów nad treścią wiadomości oraz propozycją. Nie interesuje mnie sprzedaż wiedzy za gotówkę. Wyłącznie na zasadzie merytorycznej wymiany, tak aby każda z stron - zarabiała więcej ![]() Last Man Standing - Ewhoring - Hybrid1990 - 23-11-2023 12:49 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |