![]() |
Do Kosza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Do Kosza (/Temat-Do-Kosza-141540) |
RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Makabrycy - 28-02-2017 18:29 strona ok, hosting miał być francuski ale widzę ze serwer stoi w UK ![]() ![]() ![]() RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - adik7276 - 28-02-2017 18:36 A tak swoją drogą fajna ściema z tymi palmami i olejem palmowy. Ten filmik rzekomego właściciela nagrywany chyba w pokoju i na dodatek telefonem... Chociaż mogli lepszego aktora zatrudnić ![]() Przed państwem Stan Hustad grający założyciela Pallmils Roberta Peacock'a. https://www.fiverr.com/stanhustad/create-a-powerful-spokesperson-video-just-for-you?context=adv.cat_20.subcat_101&context_type=rating&pckg_id=1&pos=20&funnel=f00b00bb-330a-4712-b53f-867212b8a2a6 RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Makabrycy - 28-02-2017 19:40 każdy hyip musi mieć swoja legendę palmills tez ją ma, a patrząc na wiele innych hyipów to tutaj ta legenda wygląda lepiej niż u pozostałych ![]() RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - adik7276 - 28-02-2017 20:16 no tak to racja. Jednak mogli się trochę bardziej postarać, a tu marny aktor na stronie głównej i same video też nie najlepsze. Mimo wszystko program lux ![]() A tak swoją drogą dziwić się że sieć BTC cały czas jest zapychana i wszystko stoi jak ludzie zlecają masowe wypłaty po 50 czy 70 centów, wystarczy zerknąc na stronę główną palmalis i sledzic tabelke z wypłatami. To jest kpina jakaś, że takie wypłaty można wgl zlecać. RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Makabrycy - 28-02-2017 21:11 wg mnie powinno być jakieś minimum na poziomie minimalnego depozytu ![]() RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - adik7276 - 28-02-2017 22:47 (28-02-2017 21:11)Makabrycy napisał(a): wg mnie powinno być jakieś minimum na poziomie minimalnego depozytu Albo chociaż minimum 10 czy 20$. Na takich wypłatach po 70 centów tracą tylko inni bo sieć jest stale zapychana przez takich pseudo inwestorów i później czekasz cały dzień na przelew BTC, albo jeszcze transakcja odrzucona się pojawi. Ogromny plus w Pallmils to wypłaty instant, ale ten brak minimalnego progu wypłat to absurd. RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - adik7276 - 01-03-2017 02:40 Jeszcze jedno... "Investors feedback". Zerknijcie na tą zakłamaną facjate, posłuchajcie tego bełkotu... ![]() Upsss.. Kolejny chujowy aktorzyna ![]() https://www.fiverr.com/alxmlc/deliver-in-less-than-24h-a-professional-spokesperson-video RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - rafi213 - 01-03-2017 23:57 @adik7276 to jest hyip, więc troche wyluzuj - ty masz rację a my zarabiamy hajs ![]() A tak poważnie to jakby ktoś nie zauważył wróciła payza już chyba na stałe i teraz mam dylemat czy wrzucac w innego hyipa czy dorzucić tutaj te pare groszy które kurzyło mi się właśnie na payza ![]() RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - adik7276 - 02-03-2017 00:40 (01-03-2017 23:57)rafi213 napisał(a): @adik7276 to jest hyip, więc troche wyluzuj - ty masz rację a my zarabiamy hajs Ale warto pokazać nieświadomym którzy myślą że to na prawdę, a poza tym to żaden grzech pokazywać prawdę. No i druga sprawa - sam tu jestem w Pallmills i pieniążki pracują wiec jest luźno. Nie hejtuje czy nie odradzam bo sam tu zarabiam ![]() Nawet myślę czy nie wejść w ten pakiet 150% jeszcze ![]() RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com - Fox90 - 02-03-2017 00:47 (02-03-2017 00:40)adik7276 napisał(a): Ale warto pokazać nieświadomym którzy myślą że to na prawdę, a poza tym to żaden grzech pokazywać prawdę. No i druga sprawa - sam tu jestem w Pallmills i pieniążki pracują wiec jest luźno. Nie hejtuje czy nie odradzam bo sam tu zarabiamUważam takie podejście za jak najbardziej właściwe. Te historie które tworzą hyipy żeby się uwiarygodnić są coraz lepsze i duża część ludzi wierzy w to co znajduje się na głównych stronach tych programów, albo przynajmniej bardzo chce wierzyć, bo tak jest łatwiej. Nie mówię, oczywiście że każdy hyip tak działa, tylko jakieś 99% ![]() Sam zastanawiam się nad wrzuceniem czegoś po dodaniu Payzy, ale nie wiem czy aby nie za późno? W statystyki na stronie powątpiewam ![]() |