[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - selfie - 13-12-2016 00:02 (12-12-2016 20:46)Matixio napisał(a): Jak mam 50 hackow na blogu to 50 razy muszę wykonać ten tutorial?? zastanów się RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - trybulski - 13-12-2016 10:03 (15-11-2016 13:57)vasaki napisał(a): DZIEŃ 12 Coś więcej na ten temat? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 13-12-2016 10:07 Wybaczcie ostatnie zwlekania z odpowiedziami, mam wolne w pracy i troche do roboty w związku z tym ^^ @[trybulski] niektóre strony nie mają zabezpieczenia używania htmlu w adresach swoich zapytań, przez co możemy umieszczać linki poprzez tworzenie odpowiednich formuł. Np. zamiast typowego wyszukiwanego słowa kluczowego używamy html: <a href="FaniResidentevil.pl">Resident Evil</a> @[Koja] To w 100% normalne, przy linkowaniu naszej strony, przy dodawaniu nowych postów na stronie itp. zwłaszcza w początkowych fazach naszej domeny google będzie rzucać ją po wyszukiwarce na różne pozycje szukając dla niej tej najodpowiedniejszej wg. algorytmów. Tak więc naprawde nie ma w tym nic dziwnego, nawet jeżeli domena jest bardzo świeża i na dwa dni ją całkowicie wywali z wyszukiwanych haseł. @[TM heheszky] Wszystko zależy od tego CO TO ZA LINKI , w linkowaniu nie ma też co przesadzać na starcie. Można młodą domenę dosyć szybko zniszczyć jeżeli np. dodamy jej na wejscie 20k linków przychodzących z forów Pytanie, czy to wygląda naturalnie ^^? @[JustinTime] True, nie mniej jednak chodziło bezpośrednio o TF, a w tym procederze odgrywa podstawową rolę. Poza tym przy ustawieniu sobie w stopce wypowiedzi odnośnika do naszej strony (+aktywny udział w dyskusjach na gazeta.pl) przynosi dosyć ciekawe rezultaty @[Matixio] Zgłupiałeś do reszty xD? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Matixio - 13-12-2016 13:47 No ale chce wszystkie hacki wypromowac to chyba musze zrobicv tyle razy ten tutorial ile mam hackow zeby wypozycjonowac kazdy RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - adamcio99922 - 13-12-2016 15:00 (13-12-2016 13:47)Matixio napisał(a): No ale chce wszystkie hacki wypromowac to chyba musze zrobicv tyle razy ten tutorial ile mam hackow zeby wypozycjonowac kazdy Każdy hack na osobnej domenie jako osobna stronka? 2 RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 13-12-2016 15:07 @[Matixio] napisz do mnie na GG 6042182 bo tutaj nie chce mi sie rozpisywac ;D RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Matixio - 13-12-2016 16:32 (13-12-2016 15:07)vasaki napisał(a): @[Matixio] napisz do mnie na GG 6042182 bo tutaj nie chce mi sie rozpisywac ;D spoko napisalem RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - radek0389 - 13-12-2016 16:44 A duże znaczenie dla możliwości skutecznego pozycjonowania ma końcówka domeny? Nie chodzi mi o egzotyczne rozszerzenia, ale np. witryna skierowana na ruch globalny w języku angielskim da rade pod domena .eu? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 14-12-2016 09:42 @[radek0389] wszystko da rade, ale lepiej wydać te kilka zł i mieć ten .com Jezeli nie jesteś pewny co do przyszłości strony to na godaddy chyba po 4zł były .com DZIEŃ 17 Dzisiaj mam trochę czasu w pracy więc dodatkowo podlinkuje samą stronę główną z FOR Nie chce mi się za bardzo wysilać jeżeli chodzi o public profiles itp. więc pobawie się z tworzeniem sygnaturek Szybko przygotowana lista 120~ FOR pod do-Follow Kod PHP: http://7dtd.com.pl/member.php?action=profile&uid=52 Jakieś przykładowe linki: Profil Resident Evil Ostatni Rozdział Online Profil Resident Evil Film 2017 Profil Resident Evil Ostatni Rozdział po Polsku Profil Resident Evil 7 do pobrania Profil na CS:GO Resident Evil Ostatni Rozdział Tutaj przy okazji dodałem odpowiedź w najpopularniejszym temacie na forum, a w sygnaturce znajduje sie link do mojej strony. Dodatkowo jeden z miejsca czysto contentowego. Posiada status nofollow, nie mniej jednak takowe linki sa brane pod uwage przez roboty Fani Resident Evil: Ostatni rozdział 2017 informacje I drugi z miejsca contentowego czyli ze sporego portalu jakim jest WirtualneMedia Opinia o Resident Evil Ostatni Rozdział na Wirtualne Media RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - radek0389 - 14-12-2016 10:49 Dzięki @[vasaki] No 4 zł to nie pieniądz, to sprawdze ofertę.. Wziąłem .eu bo jest darmowa na nazwa, a tak naprawdę zaczynam zabawę z Seo na poważnie, wiec na ta chwile czytam i trenuje. A pytanie z innej beczki, jeśli mam treści tłumaczone automatycznie na język odwiedzającego witrynę, to jak treść widzą roboty wyszukiwarek? W oryginalnej wersji całość jest w j. angielskim. |