Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Lanserek - 17-06-2016 22:49 O kurde właśnie szukałem czegoś do Instagrama i szykowałem 97 $ na followlikera RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 18-06-2016 05:26 Wrzucę wam jeszcze program z którego wiele razy korzystałem podczas swoich kampanii jeszcze na FB Wyszukujemy po keywordzie największe fanpage (lub wszystkie i segregujemy) na fb Naprawdę mega, mega mega narzędzie jezeli interesuje nas zarabianie na Socialu Download: tutaj Klucz do licencji: TGEN1234 I tak na szybko przed pracą podrzucam ofertę z e-maila (ach ten e-mail marketing <wzdycha>) Hosting za 1zł na 1 mc TUTAJ Dzisiaj winna przyjść rzecz z zarobionych pieniędzy na projekcie ostatnimi czasy #EDIT# Dzisiaj na wejściu do pracy dwie paczuszki Jedna z tygodniówką ze sklepu i paczka z nowym Laptokiem (moja Babcia zawsze tak mówi xD) Nie jest to PC do gier a jedynie uzupełniacz RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Deoes - 18-06-2016 09:50 Też musiałbym zakupić sobie jakiegoś laptopa, zawsze jest sie bardziej mobilny RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 18-06-2016 10:06 Powiem Ci tak, wygoda wygoda i jeszcze raz wygoda. Mam ochote to się kładę na wyrku mam ochotę to ide na dwór z nim itp. Osobiście powiem, że stacjonarnego nie używałem od prawie 2012 roku RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Scoobyx - 18-06-2016 12:00 Jeśli chcesz pracować na dworze, to matowa matryca była by lepszym wyborem Błyszcząca może przeszkadzać w słoneczne dni. Ale i tak gratuluję postępu. Powodzenia RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - ktostujest - 18-06-2016 12:19 Dzieki postarales sie z tym urządzeniem (17-06-2016 12:39)vasaki napisał(a): Mega dziękuję za te słowa Nic tylko pogratulować i powodzenia w dalszych sukcesach RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 18-06-2016 12:46 Tak ale nadal mamy do ogarnięcia takie serwisy jak: Autosurf.pl (sie manualnej wymiany ruchu pod serwisy ptp itp.) i autosurfa pod traffic Zjebane.pl (kilka zaje*tych keywordow mam pod niego) Punkty-Karne.pl (serwis informacyjny o dot. ruchu drogowego) Jestem-online.pl (serwis dot. informacji dla rodziców o bezpieczeństwie w sieci ich pociech razem z poradami i programami) muzyka-na-czekanie.com.pl 24punkty.pl (serwis bezposrednio zwiazany z prawem jazdy i konsekwencjach wynikajacych z łamania konkretnych przepisow drogowych) telefonyidrony.pl (CB lub serwis partnerski pod Ali) cyber-sex.com.pl projekt-zarabiam.pl (prace rozpoczęte) RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - ktostujest - 18-06-2016 12:54 Osobiscie czekam na projekt zarabiam RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - kermit1906 - 18-06-2016 14:00 jak otworzyć te poradniki twoje, co za uprawnienia trzeba mieć? bardzo potrzebuje RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Deoes - 18-06-2016 14:03 (18-06-2016 12:46)vasaki napisał(a): Tak ale nadal mamy do ogarnięcia takie serwisy jak:Gdzie rejestrujesz domeny i masz hosting, jeśli to nie jest tajemnica oczywiście |