RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - King Worldwide - 03-01-2015 20:19
Wejść niby troszkę mniej, ale na konwersje nie narzekam 10% i idzie całkiem spoczko choć i tak może być lepiej.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 03-01-2015 21:12
Mam pytanie, czy są jakieś określone terminy w styczniu kiedy będzie wypłacana kasa?
Bo nie wiem kiedy zlecić. Wolałbym wypłacić w drugiej połowie miesiąca, ale właśnie nie wiem jak arek to organizuje. Ktoś może podpowiedzieć?
Czy nie ma reguły?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 03-01-2015 21:16
Jakby była reguła wypłat na pewno bylaby znana użytkownikom .
Najczęściej wypłaty we wtorki i czwartki danego tygodnia, chociaż nie ma co się ściśle trzymać tych terminów (bywały bowiem przelewy w poniedziałek czy środę).
Jak Ci minie regulaminowe siedem dni roboczych na wypłatę i nie będzie kasy na koncie, można pisać do P. Arka.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Ambos - 03-01-2015 21:30
Panowie czy jak sam wpisuje kody ( Są one jak najbardziej realne od różnych osób, broń boże nie wysyłam sam ) to jest ok?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 03-01-2015 21:31
Lejdy wbijane sa z tego samego ip wiec chyba nie bardzo
Kupic startery to każdy potrafi
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Ambos - 03-01-2015 21:34
Dokladnie, jednak nie jest to wbijane ze starterów, pobrania są z różych zakątków Polskich, i jak najbardziej prawdziwe , hmm?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - bec2 - 03-01-2015 21:36
(03-01-2015 21:34)Ambos napisał(a): Dokladnie, jednak nie jest to wbijane ze starterów, pobrania są z różych zakątków Polskich, i jak najbardziej prawdziwe , hmm?
lepiej sie na system M0 na np. eforsie przenies
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Ambos - 03-01-2015 22:01
Hmm to czekać na odpowiedź od Pana Arka , czy ktoś jest pewny w 100%?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szon122 - 03-01-2015 22:04
Mam takie pytanie czy leadmore zastąpił teraz freebiz ? Czy na freebiz można dalej działać i które jest lepsze ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - zozols1 - 03-01-2015 22:17
Działają nadal obydwa.
Który lepszy? Trudno powiedzieć zależy od ludzi. Jedni mówią, że to inni, że to. Spróbuj jeden potem drugi i sam stwierdź gdzie lepiej Ci się pracuje.
|