Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - Krampo - 08-06-2013 21:19

@marcel jesteś słabiący, jeśli masz swoje zdanie OK - już milion razy je wyraziłeś, jeśli Ci tak bardzo zależy na oświecaniu innych żeby w BB nie wchodzili to spóźniłeś się parę miesięcy. Teraz daruj już sobie nabijanie pustych merytorycznie postów. Wchodzę tu co jakiś czas i wciąż te twoje wywody. Zajmij się swoimi tematami a nie drąż w czymś co Cię nie dotyczy. Przewiduję że nie wstrzymasz i znów coś mądrego napiszesz - pewno w odpowiedzi na mojego posta, no ale jaki widać taki masz charakter. Jesteś VIPem w innych tematach OKK i bardzo dobrze, ale tutaj jesteś osobą która najbardziej w ostatnim czasie zaśmieca wątek, wszyscy znają twoje zdanie i widząc twojego nowego posta od razu wiedzą o czym znów piszesz. Rozumiem napisać co się myśli ale nie co 2,3 post to samo. Zajmij się lepiej pouczaniem tych którzy tracą na GPW tak żeby nie tracili. Albo lepiej, naśmiewaj się z nich że stracili, a Ty nie, bo jak widać to Ci najlepiej wychodzi.

RE: Bannersbroker.com - marcel_kk - 09-06-2013 05:22

@up, dzięki mnie ten temat co pewien czas odbiega od kursu bo inaczej byłby wielką
poczekalnia płaczków codziennie dopytujących się czy już...płacą ?
Także dzięki mnie sporo niezdecydowanych osób doczytało że to piramda - scam
i nie wpłaciło sporych kwot.
A Ty, jak Cie kiedyś Bozia ukarała odbierając rozum, to teraz przełknij to zderzenie
z rzeczywistością i pogódź się z tym że zasponsorowałeś jakiegoś kolesia co teraz się bawi za Twój szmal. Jak to powiadają starsi ludzie: głupich się nie sieje, głupcy się sami rodzą.

RE: Bannersbroker.com - twardy - 09-06-2013 10:48

(09-06-2013 05:22)marcel_kk napisał(a):  Jak to powiadają starsi ludzie: głupich się nie sieje, głupcy się sami rodzą.

czesto to slyszysz i teraz powtarzasz?

RE: Bannersbroker.com - Krampo - 09-06-2013 13:04

(09-06-2013 05:22)marcel_kk napisał(a):  @up, dzięki mnie ten temat co pewien czas odbiega od kursu bo inaczej byłby wielką
poczekalnia płaczków codziennie dopytujących się czy już...płacą ?
Także dzięki mnie sporo niezdecydowanych osób doczytało że to piramda - scam
i nie wpłaciło sporych kwot.
A Ty, jak Cie kiedyś Bozia ukarała odbierając rozum, to teraz przełknij to zderzenie
z rzeczywistością i pogódź się z tym że zasponsorowałeś jakiegoś kolesia co teraz się bawi za Twój szmal. Jak to powiadają starsi ludzie: głupich się nie sieje, głupcy się sami rodzą.

Co za ograniczony, zakompleksiony gośćfacepalm. Weź zrób sobie jakieś wakacje. Wyjedź na bezludną wyspę - tylko sobie zwojów bardziej nie przegrzej. Wszystkim to wyjdzie na dobre. Ty może zapomnisz o piramidach które chyba już Ci się snią po nocach, a forumowicze odpoczną od twoich pustych merytorycznie postów, ubarwionych równie badziewnymi i tandetnymi hasełkami rodem z jakiegoś placu zabaw lub wiejskiego festynu.

Udanego popołudnia wszystkim Huh

RE: Bannersbroker.com - malwinski - 09-06-2013 14:23

on nie pojedzie na wakacje bo nie ma za co Smile za klikanie na 24h ma gdzies 10gr
takze niech sie chlopak wypowiada, bo co ma robic jak klika

RE: Bannersbroker.com - Coristo - 09-06-2013 16:02

Koniec offtopu albo polecą warny bez wyjątków.

RE: Bannersbroker.com - Verb22 - 09-06-2013 16:06

dostał juz ktoś kase?

RE: Bannersbroker.com - kleomenes - 09-06-2013 22:58

Gdyby ktoś takową dostał to zapewne by się pochwalił. Jak widać jest cicho i tak zapewne pozostanie Smile
Ciekaw jestem ile bb będzie jeszcze ciągnąć tę całą szopkę. Nie wiem na co oni liczą, bo chyba nie na nowe osoby, które wpłacą tam jakiekolwiek pieniądze ? To takie zaszachowanie moim zdaniem, nikt na 100% niczego nie wie, same plotki, spekulacje, obiecywanie i oczywiście webinary beka Swoją drogą nie wiem po co komu one.
My jako porządni ludzie powinniśmy wiedzieć na czym stoimy. Albo się żegnamy albo ciągniemy dalej na ustalonych zasadach. Jak widać dla niektórych ludzi(Chris i spółka) takie podstawowe zachowanie to bariera nie do przebycia.
Jeśli się powtarzam to sorry Smile

RE: Bannersbroker.com - BBinternet - 10-06-2013 00:40

Nie no jakieś marne grosze wpadły Wink
[Obrazek: vtkb3z.jpg]
[Obrazek: 3c9gr0.jpg]

3% wszystkiego Wink

RE: Bannersbroker.com - kleomenes - 10-06-2013 06:42

Chodziło mi bardziej o WYPŁATY, a nie wypłaty Big Grin
Mimo wszystko gratuluję, zawsze coś ale jak sam zaznaczyłeś, 3% wszystkiego.