Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - qwerty_89 - 01-01-2021 17:15

(31-12-2020 15:56)Simpllemann napisał(a):  
(30-12-2020 12:13)malgosia960 napisał(a):  Ile da się zarobić w jeden dzień ?

Jednego dnia możesz zarobić 10 funtów by przez kilka kolejnych ani grosza. Nie ma reguły. Nikt nie zagwarantuje Ci określonej kwoty.

Im więcej czasu spędzasz przy komputerze, tym więcej możesz zarobić. Przydaje się też dobry refleks, bo najlepsze ankiety znikają w kilka sekund.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Simpllemann - 04-01-2021 18:58

Dzisiaj dostałem się do badania, które będzie trwało aż 12 tygodni. W każdy piątek otrzymam ankietę, na którą będę miał czas do niedzieli.

Ankieta kwalifikacyjna: 1 funt.
Styczeń: 4 ankiety po 1 funta każda. Jeśli wypełnię wszystkie, otrzymam bonus w wysokości 2 funtów.
Luty: 4 ankiety po 1.5 funta każda. Jeśli wypełnię wszystkie, otrzymam bonus w wysokości 3 funtów.
Marzec: 4 ankiety po 2 funty każda. Jeśli wypełnię wszystkie, otrzymam bonus w wysokości 4 funtów.

I na sam koniec bonus w wysokości 10 funtów, jeśli wypełnię wszystkie ankiety. W sumie można uzyskać nawet 38 funtów.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Kryspin - 04-01-2021 20:35

Właśnie pokazała mi się niby polska ankieta Zadzwoń do wyimaginowanego banku za 0.40£ trzeba dzwonić pod angielski numer więc nie wiem czy w ogóle się opłaca bo za połączenie zapłacimy więcej Big Grin

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Eduardo213 - 04-01-2021 21:24

(04-01-2021 20:35)Kryspin napisał(a):  Właśnie pokazała mi się niby polska ankieta Zadzwoń do wyimaginowanego banku za 0.40£ trzeba dzwonić pod angielski numer więc nie wiem czy w ogóle się opłaca bo za połączenie zapłacimy więcej Big Grin

To samo miałem, ale już kilka godzin temu, również zrezygnowałem. Big Grin

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ggusiaja - 04-01-2021 21:44

Też miałam taką ankietę i spróbowałam zadzwonić, okazało się, że podany numer nie istnieje. Myślę, że to jakiś błąd.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - sergiusz88 - 05-01-2021 02:57

U mnie cały czas wisi i wisi te badanie. Cały czas 230 miejsc wolnych.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Shimeon - 05-01-2021 13:37

To i ja se nabiję posta. U mnie też się wczoraj pojawiła ta sama ankieta, ale już nie zwisa. Smile

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Urias - 05-01-2021 13:43

Zaakceptowali mi ankiete ostatnio Big Grin 30 minutową z 3.5 £ podstawy ^^ i 6 £ bonusu. A wystarczyło tylko rzucać jakąś kostką i wpisywac wyniki prawdziwe lub nie Smile. Oby więcej takich.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - sergiusz88 - 05-01-2021 13:50

(05-01-2021 13:37)Shimeon napisał(a):  To i ja se nabiję posta. U mnie też się wczoraj pojawiła ta sama ankieta, ale już nie zwisa. Smile

To ja Ci jeszcze nabiję punkcik reputacji Big Grin A co tam Big Grin

(05-01-2021 13:43)Urias napisał(a):  Zaakceptowali mi ankiete ostatnio Big Grin 30 minutową z 3.5 £ podstawy ^^ i 6 £ bonusu. A wystarczyło tylko rzucać jakąś kostką i wpisywac wyniki prawdziwe lub nie Smile. Oby więcej takich.

Ja to jeszcze nie trafiłem badania za więcej niż 2 funciaki :/ Zawsze nie zdążam bo mało miejsc

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - akrol7106 - 11-01-2021 12:55

Nie dodało cytatu :/ otwierając nowe konto na kogoś innego można korzystać z starego konta paypal czy trzeba założyć nowe? Stare konto zostanie usunięte