Awaria serwera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: eForsa (/Forum-eForsa-383) +---- Wątek: Awaria serwera (/Temat-Awaria-serwera-89487) |
RE: Awaria serwera - czainik111 - 12-06-2014 22:46 Tajemnica. RE: Awaria serwera - themate0 - 12-06-2014 22:51 jedno mnie dziwi - jeśli się mylę to mnie poprawcie: gdy pada panel z niewiadomych powodów, pewnie z przeciążenia, a pozostałe programy partnerskie działają bez problemów, kto dostaje pieniądze za aktywacje, jeśli nie my? kiedyś były podobne akcje to następnego dnia dostawaliśmy zaległe pieniądze, a teraz nic RE: Awaria serwera - aero2 - 12-06-2014 23:03 Aktywacje wpadają, to już chyba wszystko OK. RE: Awaria serwera - michal86ole - 13-06-2014 06:20 (12-06-2014 22:51)themate0 napisał(a): jedno mnie dziwi - jeśli się mylę to mnie poprawcie:Nie wiem z jakich programów korzystasz, ale mi podczas wczorajszej przerwy nie działał, żaden program z którego korzystałem i mówię tu o HDStream i nowy download. Jeśli działały Ci programy to leady na pewno będą do sprawdzenia u operatora, kwestia co z tym zrobią panowie z eforsy...? RE: Awaria serwera - aero2 - 13-06-2014 13:44 Znów strona nie działa. RE: Awaria serwera - Garownik - 13-06-2014 14:28 Nic nie działa, ani strona, ani programy. Jak przy takich obrotach i tylu użytkownikach możecie pozwolić sobie na takie wybryki serwera? RE: Awaria serwera - eforsa - 16-06-2014 07:18 Proszę o informację jakie były komunikaty błędów / ew. co się wyświetlało na stronach w czasie zgłaszanych przez Państwa błędów? Prosimy następnym razem o bezpośredni kontakt ze szczegółami / screenami i godziną awarii najlepiej na email: [email protected] abyśmy mogli szybko zareagować! RE: Awaria serwera - mentalny - 16-06-2014 22:11 Panowie, nie mam zamiaru krytykować, ale użytkownicy poświęcają czas/pieniądze na pozyskanie ruchu, tym samym przy każdym padzie serwera są stratni, co znowu doprowadza do tego, że są wkurzeni, a jak są wkurzeni, to bardziej skłonni są iść do konkurencji. Wasz program wygląda całkiem dobrze, jednak ewidentnie chyba potrzeba Wam doświadczonego administratora do odpowiedniego skonfigurowania/zoptymalizowania/dobrania sprzętu pod traffic Taka mała rada. Sam osobiście byłem w fazie testów Waszego programu i tak na prawdę do tej pory nie wiem, czy ROI było dobre Nie zrażajcie do siebie użytkowników takimi głupocikami |