![]() |
Poradnik Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku (/Temat-Jak-stworzyc-stabilne-fake-konto-na-facebooku-88575) |
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Bordo - 10-03-2015 18:26 Mi sie udaje z jednym znajomym xd RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - WaffellxXx - 12-03-2015 00:05 Ja ostatnio nawet miałem problem z założeniem konta bo od razu wyskakiwała weryfikacja przy tworzeniu, ale jeśli to wejdzie to najlepiej dość do jakiejś grupy '' poznajmy się '' która ma z 20k ludzi i napisać tam tylko. Przyjąć z 5 znajomych i do ich grup dochodzić i spamić, najlepiej konto utrzymać jak ma się na nr. ![]() RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - eciver - 21-03-2015 22:27 Istnieje jakiś skrypt, żeby dodać jednego znajomego do wszystkich grup na raz? RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - pietreczka - 26-03-2015 12:57 Kupie konta ;d gg 3108167 RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Havard - 04-04-2015 13:30 Co najlepiej zrobić, gdy na każdym koncie po dodaniu posta automatycznie dostaje weryfikacje zdjęciową (na jednym koncie spamowałem a reszta była czysta) ? Zmieniłem teksty, linki, ip. RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - lukasz206pl - 05-04-2015 21:18 Dobrze napisane, sam podobnie korzystalem z fb i mi nie blokowali ![]() ![]() RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Madara Uchiha - 11-04-2015 06:14 żeby nie dostać weryfikacji zdjęciowej to przyjmuj znajomych bez zdjęć, proste jak budowa cepa, pomogołem daj reputa ![]() RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - SzalonyGuziec - 23-04-2015 22:24 (23-04-2015 10:14)Pink134lol napisał(a):(11-04-2015 06:14)Madara Uchiha napisał(a): żeby nie dostać weryfikacji zdjęciowej to przyjmuj znajomych bez zdjęć, proste jak budowa cepa, pomogołem daj reputa Wyskoczy ![]() RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - mario22455 - 24-04-2015 20:25 Ja tam polecam kupować konta od kogoś to się na tym zna. Wydane pieniądze na konto są niczym w porównaniu co możemy zyskać mając stabilne zweryfikowane konto FB... w dodatku z gwarancją powtórnej weryfikacji. Sama przyjemność bez nerwów i stresu. Dla zainteresowanych link w opisie ![]() RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - LonelySzivarvany - 03-01-2016 19:26 Cześć wszystkim! Sprawa przedstawia się tak: mam fikcyjne konto na facebooku już od zeszłego roku. Jest to konto 23-letniego aktora/modela z NYC, mieszkającego w Toronto, etc. Mam tam prawie 4000 znajomych ściśle związanych zarówno z moim rzekomym miejscem pochodzenia, zamieszkania, jak i szkołami. Mam 3 zdjęcia, powiększam galerię na bieżąco, zdjęcia mają kolejno ponad 200, 60 i 40 lajków, jest też parę komentarzy. Większość znajomych naprawdę myśli, że jestem aktorem (w Toronto przemysł ten rozwija się wręcz wspaniale), tyle że po prostu jeszcze się nie spotkaliśmy. Teraz mam pytanie: co mam zrobić, żeby zacząć zarabiać na tym konciu i czy w ogóle da się na nim zarobić? Weryfikację zdjęciową, a także tę paszportową. Owszem, zaliczyli mi ją. Czy ktoś byłby chętny, żeby pomóc mi zagłębić się w techniki tego biznesu? Albo być moim 'partnerem', jakkolwiek to brzmi? Z góry dziękuję! |