![]() |
Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego (/Temat-Instanter-ulepszamy-serwis-bledy-poprawki-co-nowego-86970) |
RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - bios - 27-03-2014 15:10 Dostanę w końcu odpowiedź na PW/Helpdesk? RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 27-03-2014 19:55 (27-03-2014 15:10)bios napisał(a): Dostanę w końcu odpowiedź na PW/Helpdesk? Witaj bios, Dostałeś odpowiedź ![]() RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 27-03-2014 21:41 KOMUNIKAT: Program "Bilety do kina" ma nowy adres URL! Zapraszamy do intensywnej emisji programu ![]() (Pamiętajcie aby nie używać znaków towarowych podmiotów trzecich takich jak np. Cinema City, Multikino, Helios itp.) Pozdrawiamy Instanter.pl RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Greative - 31-03-2014 10:40 Macie zamiar dodać 2 wersje programów za 11zl za leada? Tak jak na fires albo hotchash. Mi by się przydało ![]() Konwersja by nie spadła, bo i tak zostaliby zbillowani po do doladowaniu konta ![]() RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - matimus - 31-03-2014 11:01 Również czekam któryś dzień na email od was ... RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - SiwyX2014x - 31-03-2014 11:19 Tez czekam ale oczywiście zlewają mnie ![]() RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Nju - 31-03-2014 13:54 ... RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 31-03-2014 18:40 Witajcie! Wszystkie przelewy zostały zrealizowane. Alior może już sprawdzać konta, reszta banków jutro do 12 powinna mieć wszystko na koncie. ![]() Jak zwykle jesteśmy szybsi od konkurencji, realizujemy wypłaty zgodnie z tym co piszemy i... mamy najwyższą konwersję ![]() Matimus: Wyślij e-mail ponownie. SiwyX2014x: Odpowiedzieliśmy Ci dwukrotnie. Nju: Wypłaty wyszły ![]() Szykujemy dla Was nowe programy i kilka nowych rzeczy, dzięki czemu konwersja wzrośnie jeszcze wyżej jak i zarobki. Pozdrawiamy, wypłacalny i najlepiej konwertujący Instanter.pl ![]() P.S. 1. Podpinajcie naszą sygnaturkę. Najlepszy reflink ma już 10000 ref'leadów na koncie ![]() 2. Mamy już prawie 6000 zarejestrowanych użytkowników! RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - lubiekeppa - 31-03-2014 19:27 Mam pomysł na nowy program . Może taki program który niby dawał by darmowe prezenty na ask ? Duzo młodych ludzi by na to leciało . RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - cashback - 01-04-2014 16:51 ja proszę nadal o informację skąd dany lead wpadł , wiadomo by wtedy gdzie się zakotwiczyć i byłyby większe zyski ![]() |