![]() |
Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - kosmita - 28-08-2013 11:05 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: dowolny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Brak doświadczenia w PPA, niewielkie kwoty w grach online 4.Twoje wymagania: pomoc przy poznaniu podstaw związanych z PPA 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? dogadamy się; rejestracja z reffa, % zysków Kontakt: PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - domin147 - 28-08-2013 11:22 1.Metoda zarobku: PPA/PPD 2.Serwis: dowolnie 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Brak doświadczenia w PPA/PPD, ale wiem na jakiej zasadzie to działa 4.Twoje wymagania: Poznanie podstaw PPA/PPD- ogólnie co z czym się je 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? rejestracja z reffa, ew. jakieś zyski, ew. to co zaoferuje mi mentor Kontakt: Priv RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Hiuston - 28-08-2013 11:51 1.Metoda zarobku: PPA/PPD 2.Serwis: Jaki najlepszy według mentora 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Troche wiem ![]() 4.Twoje wymagania: Poznanie podstaw, pozycjonowanie, sposób na zdobycie większej ilości pobrań no i co tam mentor jeszcze dorzuci od siebie 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z refa, % z wypłaty, no i coś tam jeszcze się wymyśli ![]() Kontakt: pw RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - vkmkks - 28-08-2013 17:39 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: FireCash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Nic, zaczynam. 4.Twoje wymagania: Poznanie podstaw, pozycjonowanie, sposób na zdobycie większej ilości pobrań. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Zależy co będzie chciał Kontakt: pw RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - CHWPWW - 29-08-2013 08:13 1. Metoda zarobku: PPA 2. Serwis: pomoc mentora w wybraniu ![]() 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? trochę o tym poczytałem, wcześniej zarabiałem jako freelancer 4. Twoje wymagania: poznanie podstaw, pomoc w przechadzce po PPA ![]() 5. Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Usługi graficzne oraz klikanie w ref linki RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Ruska34 - 30-08-2013 11:59 1.Metoda zarobku:PPa 2.Serwis: Obojętnie 3. DZiałałem kilka lat w PPD 4.Twoje wymagania: wiadomo. jak najwięcej ![]() 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?: refflinki ![]() RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - DeI - 30-08-2013 12:50 1. Metoda Zarobku: PPA/PPD 2. Serwis: Obojętnie byle by był opłacalny 3. Twoje doświadczenie: Przed kasacją transferów pkt na chomikuj dużo tam uploadowałem miałem tam około 100 odwiedzin na dzień. Zajmuję się uploadem materiału na YT około 1 MLN viewsów na miesiąc. Mam prędkość wysyłania 1MB/s realnej a także dużo czasu żeby się zajmować powiększaniem zysków 4. Twoje wymagania: Jak największy zarobek poprosiłbym o jakieś statysyki ![]() 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc: Refflink RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - koli - 30-08-2013 13:00 1. Metoda Zarobku: PPA/PPD 2. Serwis: Obojętnie, byłe wypłacalny i opłacalny 3. Twoje doświadczenie: Kiedyś miałem zacząć, ale nie ułożyło się jak miało, także doświadczenie znikome. 4. Twoje wymagania: Pomoc na początku, wyjaśnienie wszystkiego. 5. Czy oferujesz cos w zamian za pomoc:Zapis z twojego polecenia - Refflink RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - pietruch78 - 30-08-2013 14:00 1.Metoda zarobku: Tylko na PPA 2.Serwis: FireCash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Nic nie zarobiłem, posiadam bloga, a na komputerze dziesiątki poradników i dokumentów tekstowych własnych. 4.Twoje wymagania: Łopatologiczne i szczegółowe wyjaśnienia. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Mogę się zarejestrować z reflinka. Satysfakcja ![]() Dodam coś od siebie: Nie będę systematyczny gdyż nadchodzi szkoła i praktycznie nie będzie czasu na internet. Proszę o wyrozumienie. Zainteresowany pisz do mnie na PW Podsyłam dane o mojej sytuacji. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - GAMEOVER2316 - 31-08-2013 18:28 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) 2.Serwis: Obojętnie 3. Tworzenie stron internetowych, PP 4.Twoje wymagania: Pomoc w całej sprawie, doradzanie w sprawie serwisu, tak zarobiłem już dość sporo w kilku serwisach. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Tak jeśli cały plan wypali mogę oddać około 10-30% z wygenerowanego zarobku. |