Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 28-03-2012 06:43

Limit Used Left
Traffic, Mb 5120 392.124 4727.876
Time, days 31 5 26

korzystam z tego tylko podczas zarabiania na veuro (raz straciłem ponad 100 Mb bo zapomniałem i filmiki na YT oglądałem Big Grin), spokojnie wystarczy na miesiąc

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 28-03-2012 09:13

jeżeli masz 5gb na miesiąc nie ma szans by starczyłoSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 28-03-2012 12:14

mam takie pytanko. Co robicie z emailami na moneybooks bo mozna ich miec tylko 5. To gdy zakładacie nowe konto na veuro usuwacie email czy dajecie ten sam email do 2 konta stworzonegona veuro ?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kaczorek912 - 28-03-2012 12:45

ja tam mam jeden mail na mb i codziennie na niego wyplacam , a na veuro codziennie zakladam nowe konto na innego maila czekam na wyplate , kasuje i tak w kółko Smile
wczoraj dostalem 9ESmile
wszystko zajmuje mi ok 1,5h

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 28-03-2012 13:18

Czy orientuje sie ktos co mam wpisac w akcji mp3 w polach:
Indicatif
Numéro de telephone(wiem ze numer telefonu ale komorkowy czy stacjonarny)
Rue ( wiem ze adres ale w jak wpisuje np.7, rue Gustave Eiffel to w rankingu jakosci napisane jest ze nie ma takiego adresu)
Numéro (chodzi o numer domu czy mieszkania)
Z gory dziekuje za odpowiedz

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 28-03-2012 14:10

TwojaMama
1) starczy na wypełnianie ankiet Big Grin zużywam ok 80-90 mb dziennie
a 5120mb na miesiąc / na 30 dni = 170mb na dzień
starczy z palcem w d**

2)ja mam 1 konto na stałe (dane prawdziwe Tongue od kolegi z fr)
pozostałe @ są przechodnie, po wypłaceniu robie nowe konto na ten sam @

Ps. kto chętny oferuje 90% refback Big Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 28-03-2012 15:42

(28-03-2012 14:10)ignisinferius napisał(a):  TwojaMama
1) starczy na wypełnianie ankiet Big Grin zużywam ok 80-90 mb dziennie
a 5120mb na miesiąc / na 30 dni = 170mb na dzień
starczy z palcem w d**

2)ja mam 1 konto na stałe (dane prawdziwe Tongue od kolegi z fr)
pozostałe @ są przechodnie, po wypłaceniu robie nowe konto na ten sam @

Ps. kto chętny oferuje 90% refback Big Grin
a co do Rankingu to na FR chyba nic nie daje. Ja mam 78% bo nie da sie miec 100% gdyż jedna z weryfikacji polega na odpowiedzi telefonicznej czy cos takiego.
zadnego bonusa nie ma;p
ja mam 20 Gb i po 2 dniach zuzyłem 1,5 gb ;p

PS dzis czekają 2 wypłaty Big Grin

a co do rankingu to on nic nie daje. Ja mam 78% i z tego co wiem da sie 85% maxmiec gdyz jedna z feryfikacji polega na odpowiedzi telefonicznej czy cos takiego Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 28-03-2012 16:44

Jesli twoj ranking jest powyzej 80% to dostaje sie dodatkowe pieniadze przy wykonaniu niektorych akcji a jesli wynosi mniej niz iles tam % (chyba mniej niz 50%) to mozesz dostac bana za podawanie falszywych danych.Moj rankng obecnie to 8% i pojawil mi sie komunkat ze jak go nie poprawie to zablokuja mi kontoBig Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 28-03-2012 17:02

Dlatego ja robie akcje wypłacam usuwam konto i robię noweSmile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 28-03-2012 18:28

tedzio ja to samoSmile tylko1 konto trzymam bo jeszcze 80 akcji i 5 euro bonusu Big Grin
Ale ja juz obcykałem Zasadze działania Mp3 we francji Big Grin

PS po 16:00 były wypłąty