Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Last Man Standing - Ewhoring - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Last Man Standing - Ewhoring (/Temat-Last-Man-Standing-Ewhoring-171380)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Last Man Standing - Ewhoring - michalina96 - 22-02-2022 08:54

Myślę, że założę dziennik zaraz po tym jak zarobię pierwsze pieniądze. Rozwijam obecnie już 6 kont. Zobaczymy co z tego wyniknie.

RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 23-02-2022 13:10

Podsumowanie roku 2021

Stary, nowy ja w roku 2021. Zarobiony ale wypoczęty, stawiający na samorozwój ale głównie na dupie przed ekranem, to był dobry rok, a może...?

Wstęp:

Zarobki z ewhoringu pozwoliły na życie bez pracy na etacie, miło gdy nie ma potrzeby wstawać o 5/6/7 rano i iść do "robotaju" na 8 godzin, a poniedziałek traktować na równi z piątkiem.
Oczywiście nie oznacza to, że nie pracowałem w 2021 roku bo pracowałem i to sporo - przed monitorem komputera, laptopa i telefonu aby zarobić zielone $$
Jednak gwarantuje, to zupełnie inne uczucie pracować dla siebie i wiedzieć że po prostu CHCĘ, nikt mnie nie zmusza a robię to dla własnej, lepszej przyszłości.

Co do przeszłości która wpływa na przyszłość, ile zarobiłem?
Zestawienie zarobków sztywne prowadzę od około połowy roku 2021, od tego czasu, nie było miesiąca z zarobkami niższymi niż pięciocyfrowe/miesiąc

Dobry/Zły wynik?
Na to pytanie sądzę drogi czytelniku, odpowiedz sobie sam.
Każda chwila pracy powoduje że im więcej wiem, tym wiem mniej.
Perspektywy są ogromne, wiele pomysłów w głowie, niektóre już wdrażane praktycznie.

Pomimo wielu porażek które odniosłem, rok uważam za udany, dostrzegam nowe perspektywy, nowe możliwości. Widzę "co chce" a czego "nie chcę" i robię tak, aby wybierać samemu. Pomiędzy tym pierwszym a drugim, bo w innym razie, ktoś inny podejmie ten wybór za mnie, za Ciebie i raczej to nie będzie pierwsza opcja...

Sukcesem który odniosłem, jest z pewnością zbudowanie własnego zespołu, nie jest to liczne grono, jednak są to cholernie wartościowi ludzie. Którzy realizują swoje plany, za co serdecznie im dziękuję, że są, że pracują i chcą czegoś więcej. Każdy z nich ma inny cel, dla jednego są to jak najwyższe zarobki aby odłożyć, założyć własną firmę i się w niej spełniać, a dla innego dorobienie do etatu 2-3 tysięcy.
Dla kolejnych osób, są to jeszcze inne zupełnie cele.
Ciesze się że jesteście, obyśmy rośli w siłę w tym 2022 roku oraz kolejnych parli mocno do przodu!! HuhHuhHuh

RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 29-04-2022 11:24

Cześć wszystkim hejhejhejhejhejhejhejhejhej

Wprost - ostatnie dwa miesiące relaks, odpoczynek i podróże HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

Plan na najbliższy czas -
[Obrazek: majowka-2022.jpg__875x300_q85_subsampling-2.jpg]

Niestety miesiąc maj nie jest sprzyjającym pracy, wpierw majówka, następnie rozpoczynające się liczne imprezy typu juwenalia/kultularia i tak dalej.

Więc cel na maj jest prosty, szybki i przyjemny(podobnie jak ten z marca i kwietnia). Zarobić 10k z ewho i basta.
Nie ma się tutaj co rozwodzić, planować i marzyć ---> Plan jest prostyAngelAngel Hajs zarobić i piwo otworzyć LolLolLolLolLol

RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 09-05-2022 23:17

Cześć, hej, dobry wieczór

Działam, cel realizuję. Do przodu.

Ważne tematy:

* Rozwijam/Podejmuję projekty niezwiązane z ewho - po około dwóch latach pracy w tym temacie, moja głowa po prostu musi odpocząć od tego zakresu pracy.
* Kolejne dni, tygodnie, miesiące mijają na pracy poza etatem "8-16" To natomiast... Nieustannie mnie cieszy TongueTongueTongue
* Jestem otwarty na kolejne propozycje współpracy(Głównie niezwiązane z ewho. Masz pomysł na biznes lub propozycje - zapraszam z nimi pw lub discord.

Ku pokrzepieniu, dzisiejsze zarobki 1429 wyłącznie z ewh.
[Obrazek: 535801b0a8714.png]

Pamiętajcie, DA SIĘ. Niezależnie gdzie pracujecie, czym się zajmujecie oraz ile zarabiacie. Nie dajmy sobie wmówić że czegoś nie potrafimy, nic nie osiągniemy i jesteśmy nic nie wartym g***.

Jeżeli chcesz zmienić swoje życie, zacznij od dzisiaj. Nie od jutra lub kolejnych wymówek - ta zmiana wtedy nie nadejdzie nigdy.

RE: Last Man Standing - Ewhoring - Hoolig4n - 12-07-2022 22:13

I tyle go widzieli Lol

RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 13-07-2022 09:39

(12-07-2022 22:13)Hoolig4n napisał(a):  I tyle go widzieli Lol

Gdybyś był nieco bardziej spostrzegawczy, zauważyłbyś że jestem tutaj cały czas Wink

RE: Last Man Standing - Ewhoring - Hoolig4n - 13-07-2022 10:15

Ja mówię o dzienniku, który nie ukrywam- czytałem z zaciekawieniem, a tu ostatni post pojawił się 10 maja. Coś się stało, że już nie prowadzisz dziennika?

RE: Last Man Standing - Ewhoring - ShuQi - 14-07-2022 08:33

Nic się nie stało, po prostu głowa po wielu miesiącach pracy musi odpocząć od tego biznesu - tak jak pisałem aktualnie zajmuję się innymi projektami Wink Wink

RE: Last Man Standing - Ewhoring - Hoolig4n - 14-07-2022 22:53

Kurde to czekam na powrót. Te Twoje dniówki i podsumowania miesiąca to był świetny motywator Big Grin No i powodzenia w tych innych biznesach. Też inwestuję kasę z ewh w jakieś bardziej przyszłościowe projekty Huh

RE: Last Man Standing - Ewhoring - Sedarged - 13-10-2022 16:00

Hej ! Super motywujący dziennik ! Graty wyników Big Grin
Mam pytanko kochani jeśli można .
Założyłem konto Zen ale za cholercie nie widzę opcji doładowania BLIKIEM ..
Może jestem ślepy ale no nie ma .. Trzeba tą opcję jakoś aktywować?

Z góry dzięki za odp.