Poradnik Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! (/Temat-Zarabiaj-druga-wyplate-grajac-w-gre-158168) |
RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - parwelcia - 08-05-2020 14:12 co najlepeij kupic zeby utrzymac energie jedzenie jak kupie pelna wychodzi ok 140zl i daje 53%? RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - MicMaz - 10-05-2020 11:57 Żeby utrzymać energię to najlepiej wynajmować Mansion. Ubrań jako pracownik nie opłaca się kupować. Najlepiej na początek zamieszkaj w schronisku i kup snack, które daje Ci 12% energii każdego dnia o 18. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - xdax1 - 10-05-2020 13:10 Przede wszystkim trzeba kupować jedzenie, każdego typu. Odnowienie energii jest 3/4 razy dziennie przez jedzenie, najlepiej jest pracować od razu gdy postać je. Czyli: po 7:00 jedzenie + praca po 13:00 jedzenie + praca po 19:00 jedzenie + wino + praca po 01:00 jedzenie (oczywiście jedzenie kupujesz wcześniej, wino po jedzeniu a potem praca) Do tego dużo energii daje mieszkanie albo schronisko. Mieszkanie: Market -> Real estate market - wynajmujesz w rent jeśli jakieś są. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - MicMaz - 10-05-2020 21:13 W większości krajów nie opłaca się kupować każdego rodzaju jedzenia. To samo tyczy się wina, które ostatnio jest wyjątkowo drogie. Oczywiście mówię tu o rynku globalnym, bo jeśli na lokalnym jest taniej to warto się nad tym zastanowić i wszystko przeliczyć. Kolega wyżej przedstawia sytuację w której pracujemy 3 razy dziennie. Bardzo często nie opłaca się pracować 3 razy. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - xdax1 - 11-05-2020 15:02 Zależy gdzie U mnie są inne zasady, więc różnie jest w zależności od kraju. Kwestia obliczyć sobie wszystko. Pracowałem 3 razy dziennie od początku swojej gry i było dobrze (rok temu zaczynałem około, byłem w innym kraju). Tak samo kupowałem zawsze 4x jedzenie i nigdy jakoś nie miałem problemu z brakiem pieniędzy. Na początku musimy wychodzić przynajmniej na zero, do czasu zwiększenia work skillów i Economic Score na max, potem jest już o wiele lepiej. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - macior1000 - 11-05-2020 20:53 Jeśli ktoś jest nadal zainteresowany dołączeniem do MPL to chętnie przygarnę parę osób do Montenegro. Jest u nas trochę Polaków. -Dzienna płaca łącznie z 3 prac przy 100% produktywności w przeliczeniu na GOLD: ~4,42G na dzień. (min 35MON za godzinę pracy. Aktualny przelicznik: 95MON / 1GOLD) -Po dołączeniu do naszej organizacji bonus 90% zniżki na jedzenie. (0,50g dzienne za cały set posiłków [breakfast, lunch, snack, dinner]) -Brak work bonusu (rekompensatą jest maksymalna stawka pracy + prawie darmowe jedzenie) -Oferujemy kompleksową pomoc dla naszych obywateli. Jeśli nie wiesz jak grać - chętnie wytłumaczymy. -Nie wymagam rejestracji z refa, dlatego też aktualne dla chętnych osób z innych krajów. Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam na PW na forum lub discord: Macias#3239. W grze mam nick "Macias". RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - parwelcia - 11-05-2020 21:40 gdzie wynajac dom? RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - macior1000 - 11-05-2020 21:46 (11-05-2020 21:40)parwelcia napisał(a): gdzie wynajac dom? Zakładka Markets > Real Estate Market. Jeśli w Twoim kraju są domy do wynajęcia możesz z nich skorzystać klikając na zakładkę "Rent". Jeśli nic się tam nie wyświetla, to aktualnie nie ma dostępnych domów. W zależności w jakim kraju jesteś - możesz korzystać z darmowego schroniska dla bezdomnych, które wyświetla się pod domami (Homeless Shelter). Jeśli jest wolne miejsce, to po prostu kliknij "Occupy a Room". RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - macius963 - 14-05-2020 13:42 (11-05-2020 21:46)macior1000 napisał(a):(11-05-2020 21:40)parwelcia napisał(a): gdzie wynajac dom? No nie do końca ;/ Bo wyświetla się takie coś Cytat:Only citizens that received a work bonus in the last 5 days can use the shelter RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - MicMaz - 14-05-2020 15:30 Bo musisz pracować 3 dni żeby mieć możliwość dołączenia do schroniska |