CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC (/Temat-CryptoMiningGame-Misje-Kopalnia-BTC-DOGE-LTC-152595) |
RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - kilmarnock - 30-12-2017 10:14 No muli strasznie a żadnego info od wczoraj od admina nie ma.... dlaczego tak muli RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - adamak2k - 30-12-2017 10:56 Wiecie co mi się podoba w tym nowym systemie? Że gra wynagradza starszych graczy. Jak dla mnie to o prostu rewelacja i 100% odczucie grania w grę - dążenie do celu. Podjarany tym jestem bo to w dobrą stronę idzie RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Wroblewski - 30-12-2017 11:21 (29-12-2017 17:07)kilmarnock napisał(a): Zrobiłem przelew w tym samym dniu i również u mnie cisza RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - adamak2k - 30-12-2017 12:54 Pewnie przerwa świąteczna jeszcze trwa Nie sądzę żeby sie zwijali, piszcie w temacie na bitcointalk, bo z tego co wiem wypłaty są robione manualnie (może będzie automat w v1.0?) RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - star4x5 - 30-12-2017 13:33 Ja jeszcze nie odczułem tego nowego systemu :/ RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - kilmarnock - 30-12-2017 14:10 Moje odczucia po wrowadzeniu zmian: Na + - Wiecej wydobywa ,,mine" po zmianie przelicznika na - - nie mozna zdobywać na razie więcej Hpower po osiągnięciu 1000Hpower - refy rzadko daje a jak da to sa to refy WIDMO - wałek na kupowaniu energi wićej zabiera sato niż jest napisane plus problemy z kupowaniem energii - nie mozna kupowac Hpower tylko śmieszne kryształy - mniej daje kruptowalut na misjach - konto premium jak na razie to jedna wielka pomyłka - oraz długie wypłaty czekam już 6 dni i pusto RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - adamak2k - 30-12-2017 14:31 Na + to jeszcze że admin dalej rozwija grę i się to pewnie pozmienia jeszcze wiele razy EDIT: Z tego co czytałem przez dwa dni był bug z rejestracją, został już naprawiony. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - kilmarnock - 31-12-2017 10:48 Po 7 dniach ale wypłacił także reszta może być spokojna na razie wypłaca RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - Fidziak30 - 31-12-2017 13:24 To pewnie poczekam do nowego roku, zlecałem 27.12 ;-) też na FaucetHub.. RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC - TryKillMe_ - 02-01-2018 12:19 Nowości na stronie UPDATE Notice V0.96 + payment status Cytat:We have perform a minor update to improve user experience in Mining page and added the Password recovery function. New Crypto's to mine and Deposit is on the way! |