W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny (/Temat-W-tym-roku-bede-zapie-al-jak-poje-ny-142334) |
RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - pspsga - 14-01-2018 10:55 Też miałem z DNS kiedyś problemy Ten poradnik mi pomógł https://youtu.be/9Wgu24-OzRA RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 14-01-2018 15:07 @[pspsga] Dzięki chłopak! Pomogło RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 20-01-2018 16:51 Witajcie! Po tygodniu cięzkiej pracy czas na kolejny wpis w moim nudnym dzienniku Więc tak.. Wpadł pierwszy lead z nowej strony Cieszę się Cele jakie obrałem udało się zrealizować na luzie jakoś dobrze mi szło Dopiero 16 a ja już ledwo siedzę, nie jestem pijany a raczej tak zaje*** ze mi się już normalnie nic nie chce. Mega cieżki tydzień za mną. Od poniedziałku znowu ruszam pełną parą. Koniec pierd.... Czas na serpy xD Planów nie bedę pisał bo takie same... Liknowanie Linkowanie itd. Trzymajcie się mordeczki! Ile zarobiłem:
295 / 20 000 zł RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - mahuzz - 20-01-2018 17:23 Cytat:Wpadł pierwszy lead z nowej strony Teraz z górki tylko! RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - Zarobiony_Koles - 21-01-2018 08:30 To gratulować. Teraz rzucać tylko etat i żyć z neta! RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 21-01-2018 10:01 @[Zarobiony_Koles] Narazie nie zamierzam jeszcze długo tego zrobić Po pierwsze te nisze 2 misięcznie maja po około 5k/mies więc na super zarobki się nie nastawiam Ta ostania to jest żyła złota.. Przy tych pozycjach w tym miesiącu zarobi około 400-500zł Jakby były w top 3 to boje się pomysleć... xD Ale strasznie cholera uparta jest i wyżej niż 6 nie chce wbić. Ale wkrótce podlinkuje weby i bedzie ogień albo dno... RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - Zarobiony_Koles - 21-01-2018 10:43 Nadal nadzorujesz ramki? Chodzi o pracę etat Nie pamietam czy to u Ciebie cyztałem, czy nie. Te nisze to pod suby, PL są? RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 21-01-2018 11:06 Tak, nadal nadzoruje te ramki Tak suby PL, ale już 4 strony robię pod ppi w sumie nawet już zrobiłem. RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - Mr Joker - 21-01-2018 22:18 Jak dzialales z SEO? RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 24-01-2018 16:56 Witam Dostałem bana na eforsie, hajsu mi nie wypłacą i taki ch*uj. Za co ban? Za promocje niezgodne z regulaminem czy jakoś tak... No cóż takie mam szczęscie ze jak już strony pozycje zaczeły łapać to takie coś sie dzieje. Nie bede zmieniał linków z innych programów zostawię to już w spokoju te cała branże raz na zawsze a zaczne z PPI. Nie ma co płakać, tylko brać do roboty! Z fartem chłopaki! KONIEC SUBÓW DLA MNIE!!!
|