[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - trybulski - 07-12-2016 11:30 Czego używasz do automatycznego komentowania? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Mafis - 07-12-2016 17:25 @[vasaki] pomożesz na gg? chcą mi zablokować dostęp do strony RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 10-12-2016 10:17 Pan up naruszał treścią i poprzez użycie logotypów naruszał prawo własności dużej amerykańskiej firmy. Polecono przenieść na offshore wszystkie dane i przekierować domenę. DZIEŃ 16 Dzisiaj zajmę się trochę budowaniem zaufania do strony. W związku z czym potrzebuje linków ze stron o wysokim TF (Trust Flow), najlepiej Polskich. Mam małą listę więc będę udostępniał tutaj po kolei profile #EDIT# - Lista okazała się nieaktualna więc improwizuje ;P Nie wiem ile uda się dzisiaj zrobić z racji tego iż jestem w pracy i mam trochę ruchu, ale zobaczymy jak będzie Pierwsza strona to jedno z największych Polskich for czyli Wizaz. Statystyki czyli CF i TF sprawdzam na majestic.com Krótkie wytłumaczenie czym jest CF i TF: Trust Flow (TF) Cytat:Trust Flow odnosi się do jakości i wiarygodności strony. Wyobraź sobie, że jesteś wstanie połączyć się z jakąkolwiek domeną w Internecie za pomocą linka np. z Onetem lub stroną BBC. Kilka ruchów myszką i gotowe…ale by nakłonić te wartościowe i wiarygodne strony by połączyły się z Tobą jest o wiele trudniej, prawda? Citation Flow (CF) Cytat:Citation Flow jest związany z ilością linków przychodzących. Ten wskaźnik ocenia wartość linku na podstawie ilości backlinków, które się z nim łączą. Nie wszystkie linki mają takie same wartości, ponieważ ważna lub wiarygodna strona/adres URL łączy się zazwyczaj z innymi stronami o podobnej wiarygodności. Profil na forum strony Wizaz - Fanka Resident Evil Pierwszy temat na stronie gazeta.pl w dziale Gry: Nowy Resident Evil 7 Biohazard (2017) Drugi temat na stronie gazeta.pl w dziale Kino: Resident Evil Ostatni Rozdział (2017) Online Będzie ciężko z czasem więc wrzucam listę którą posiadałem. Zainteresowani będą mogli sobie podlinkować z tych działających jeszcze stron. Pod Polskę: Kod PHP: wizaz.pl Pod zagranicę: Kod PHP: http://www.allvoices.com RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Firael93tpi - 11-12-2016 16:11 Przeczytałem dziś cały dziennik i jestem pod wrażeniem. Zmotywowałeś mnie ostro do działania. Poszukam nisz i od jutra biorę się za prace, dziękuję za kawał dobrej roboty! RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - vocus - 11-12-2016 20:43 Bardzo fajny dziennik mozna przyjrzec sie jak budowac strone od poczatku do konca. I co prawda sam juz niemam wiekszych problemow z pozycjonowaniem swoich stron to i tak dowiedzialem sie kilku przydatnych rzeczy RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - SurpriseYT - 12-12-2016 01:21 Czy takie zabiegi pozycjonowania co tutaj robisz na przykładzie www zadziała przy kanale YT? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Koja - 12-12-2016 01:34 Czym może być spowodowany nagły spadek o 60 i potem wzrost o 50 ? Miałem 5 fraz w top1, nagle spadło do 66, a następnego było juz na 5. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - TM heheszky - 12-12-2016 09:54 U mnie frazy spadły jak włączyłem kampanie -.- albo z czymś przedobrzyłem... @edit właśnie zauważyłem, że kilka słów kluczowych poszło mocno w górę ale też niestety kilka spadło.To normalne? I co sądzisz o linkach z allegro?Mogą zaszkodzić? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - JustinTime - 12-12-2016 20:34 Vasaki post w gazecie ma słabe przekierowanie RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Matixio - 12-12-2016 20:46 Jak mam 50 hackow na blogu to 50 razy muszę wykonać ten tutorial?? |