Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - ktostujest - 16-06-2016 21:54 @[vasaki] wiem , juz oglądałem z 3 razy i nie jest trudne, musze jeszcze tokeny ogarnac RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - dzejkobs - 17-06-2016 11:04 Przeczytałem właśnie cały temat od 1 strony do ostatniej. Jestem pełen podziwu dla Twojej wiedzy. Gdybym miał chociaż część tego co Ty potrafisz moje zarobki wzrosłyby kilkukrotnie No nic czas wziąć się za porządną naukę i postawić sobie Ciebie za wzór i niejako mentora. Pozdrawiam ! RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - mlody16918 - 17-06-2016 11:14 (17-06-2016 11:04)dzejkobs napisał(a): Przeczytałem właśnie cały temat od 1 strony do ostatniej. Jestem tego samego zdania. Do tego to jedna z nielicznych osób na forum, która publicznie dzieli się tą wartościową wiedzą. Jak dla mnie dziennik nr.1. RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 17-06-2016 12:39 Mega dziękuję za te słowa Ale chce się wami czymś podzielić Osiągnąłem pierwszy z trzech etapów na które podzieliłem swoją drogę do budowy wymarzonego domu 1. Uzbieranie i wykupienie gruntu 2. Budowa domu 3. Wykończenie i wyposażenie Na całość nakładają się zarobki ze sklepu, sieci afilacyjne w których działam oraz system poleconych. (aktualnie największą wartość stanową dwa biura doradztwa finansowego jako moich poleconych w programie money2money obydwa otwierane przez moich znajomych). Efekt Prawie 2 lat pracy na pierwszy etap W przeciągu kilku miesięcy postaram się wrzucić wam zdjęcia razem z papierami posiadanego gruntu pod zabudowę to się podzielę xD (no tutaj to mnie duma rozpiera - nie mylić z egoizmem i chwaleniem się) (zdjęcie robione rano ) Dochodzę do wniosku, że wielu osobom brakuje po prostu pokory na tym forum P.s. Pokora to nie uginanie karku i żałowanie za grzechy xD Cytat:Pokora – cnota moralna, która w ogólnym rozumieniu polega na uznaniu własnej ograniczoności, nie wywyższaniu się ponad innych. To tak poza dziennikiem i projektem Rąbek mojego życia prywatnego (mówię o całym wpisie) RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - fusek - 17-06-2016 13:00 (17-06-2016 12:39)vasaki napisał(a): Mega dziękuję za te słowa Vasaki gdzie mieszkasz? Tyle na dzialeczke? RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 17-06-2016 13:23 Docelowo chcę zamieszkać nieopodal Świebodzina. Cena gruntu to 80zł-120zł za m2 w tym rejonie (las, woda itp.) Chciał bym mieć małe gospodarstwo RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - fusek - 17-06-2016 13:53 (17-06-2016 13:23)vasaki napisał(a): Docelowo chcę zamieszkać nieopodal Świebodzina. To gratuluje. Tez mi sie marzy woda))) Money2money to program partnerski polegajacy na zakladaniu kont bqnkowych ala bankier.pl?? RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - twardy - 17-06-2016 14:07 (17-06-2016 13:23)vasaki napisał(a): Docelowo chcę zamieszkać nieopodal Świebodzina. Dzialeczka w cieniu Pudziana Chrystusa Pana Nam Panujacego 2 RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 17-06-2016 14:24 Yep, Parabanki, ubezpieczenia i generalnie wszystko niemal co w działalności finansowej. Skurpulatna weryfikacja partnerów itp. Up Właśnie go odrestaurowują na dni młodzieży RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 17-06-2016 22:29 Troche zaniedbałem podrzucanie programów i narzędzi Nie chce się usprawiedliwiać ale dużo pracuję z racji przeprowadzania rekrutacji na nowego pracownika :/ Co niestety absorbuje mase energii i czasu Social AutoBot 3.3.8.0 - FB And Instagram Software Cracked (Video prezentujące program zarąbiste wejście ma ^^) Strona sprzedaży: Tutaj Download: Tutaj Wordpress Automatic Plugin wersja Version 3.22.1 z 10 maja Download: Tutaj Diabolic Traffic bot v5.20 Wersja crack by Scorpio Strona sprzedaży: Tutaj Download: Tutaj Crack: Tutaj |