![]() |
Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI (/Temat-Pyczarka-je-talarka-Czyli-zarabiamy-w-mobilnym-CPA-PPI-121286) |
RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - meverin - 17-03-2016 14:01 Może siedzieć nawet milion osób w tym. Sprzedajesz poradnik z nielegalną metodą i metodą która jest wbrew ogads. Jedyne pragnienie to pokazać innym jakim jesteś oszustem i zresztą jak widać wielu z nich już to zobaczyło. Serio nie chce mi się z Tobą gadać, a na pewno nie tutaj. Ja przedstawiłem dowody i pokazałem co chciałem dalej takie sprawy załatwia się na pw bądź się ich nie załatwia, żeby nie zaśmiecać tematu. Key_MM Dziękuje bardzo ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pasza dla konia - 17-03-2016 14:04 Nie chce bronic autora tematu , ale na ogads jest kilka osob, ktore dzialaja masowo na phishingu. Ben ma to w dupie o ile nie rozchodzi sie o adult traffic. Przyczyna problemow Bena i Toma jest adult traffic, a nie fake content. Jezeli ktos chce dalej zarabiac na illegal to niech zarabia, a jak sie boi to niech zostawi to i tyle w temacie. Autor powinien uswiadomic przed kupnem, ze jedna z metod leci na granicy z prawem. Skoro zarabiasz spore kwoty na "real content" to po co kupowales poradnik za 200 zl ![]() Ps. Landingi rzeczywiscie sa real content, a hostuje je ogads i sa preferowane do zarobku. Pozdro! RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - meverin - 17-03-2016 14:12 (17-03-2016 14:04)Pasza dla konia napisał(a): Nie chce bronic autora tematu , ale na ogads jest kilka osob, ktore dzialaja masowo na phishingu. Ben ma to w dupie o ile nie rozchodzi sie o adult traffic. Przyczyna problemow Bena i Toma jest adult traffic, a nie fake content. Jezeli ktos chce dalej zarabiac na illegal to niech zarabia, a jak sie boi to niech zostawi to i tyle w temacie. Autor powinien uswiadomic przed kupnem, ze jedna z metod leci na granicy z prawem. Nie grube bo to jest ~20$ dziennie - myślałem, że znajdę jakieś natchnienie. Metodą którą można zdziałać więcej. Zawsze można coś zainwestować żeby się rozwijać prawda ? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pasza dla konia - 17-03-2016 14:19 Nie trzeba od razu siac zametu tylko poprosic autora poradnika o zwrot. Pisanie takich rzeczy do Bena tylko pogarsza sytuacje polskich earnerow. Pytanie sie o takie rzeczy admina oraz wybranianie sie inna osoba jest takze idiotyczne. Skoro cos jest nielegalne to jest nielegalne i tyle w temacie. Nie musisz szukac podpory w adminie sieci afiliacyjnej, bo zacznie sprawdzac takze innych. Fotki na kiku byly takze illegal wzgledem ogads, ale nikt sie tym nie afiszowal i wyplaty lecialy. Natchnienia nie znajdziesz z gotowej niszy wypuszczonej na pelnym gazie w eter. ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - meverin - 17-03-2016 14:28 Napisałem o zwrot ![]() Oczywiście, że nie znajdę jeśli wszystkie metody były ogólnodostępne - a autor tylko się pod nimi podpisał i wtrącił kilka swoich słów. Mnie zabolało to, że metoda jedzie po bandzie i to ostro, brak zwrotu po kilku próbach wciskania mi kitu przez autora poskutkował tym co czytasz/czytacie. Według mnie i tak dobrze, że napisałem co napisałem, może przynajmniej otworzę oczy innym. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - szeq00 - 17-03-2016 14:34 Zgadzam się z @[Pasza dla konia] w zupełności ,nie wiem po co to robicie taki zament i co próbujecie udowodnić zrobiliście po prostu z igły widły. Każdy był taki zadowolony oglądając dziennik a teraz co , więcej tylko napsuliście innym przykładowo mi. Mówiąc w koło o co chodzi , Było poprosić o zwrot pieniędzy czy jakoś się dogadać ![]() ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pasza dla konia - 17-03-2016 14:34 Metoda jak metoda, nie wiem gdzie znalezliscie te niby pozwy od kika, ale chetnie przyjalbym linka. Jezeli tak bylo to miales 100% prawo na wkurzenie sie i wypowiedzenie sie. Jednak nigdy nie pisz w takich sprawach do Bena. Stawiasz polakow w zlym swietle i w koncu straci do nas zaufanie ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - meverin - 17-03-2016 14:53 Cytat:Było poprosić o zwrot pieniędzy czy jakoś się dogadaćCałej sytuacji by nie było gdyby autor to zrobił. Powtórzę setny raz, poprosiłem o zwrot i nawet dokumentowałem to statystykami. Efektu zero. Cytat: A i jeszcze jedno oby wam ktoś popsuł nisze Z tej niszy korzysta pewnie z tysiąc osób ![]() Możecie mnie hejtować za to co zrobiłem bo to nie było fer, biere to na klate i rozumiem wyrzuty w moją stronę. Powtórzę jeszcze raz autor nie chciał się dogadać i po drugie mam prawo do tego żeby powiedzieć, że dana metoda jest niezgodna z prawem. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pasza dla konia - 17-03-2016 16:01 Z niszy jeszcze 2 miesiace temu korzystaly moze 2 osoby. Bynajmniej tak mi sie wydaje. Ps. Czekam na linki ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 17-03-2016 16:01 Ja się nie chciałem dogadać? Pierwszy raz jak napisałeś że chcesz zwrot to przekonywalem cie żebyś jeszcze spróbował, bo środek tygodnia to traffic jest mniejszy + kilka osób kupilo na raz poradnik i zaczęli pracować. W poradniku jest napisane że metoda jest kontrowersyjna. A Ty zacząłeś się chwalić ze masz o wiele lepsza metodę i nic już nie chcesz z tym robić.poprosiłem wtedy byś połączył obie, a Ty nie i koniec. To jest dogadywanie sie? Jak byś nie wyrzucił brudow to bym się zgodził, już wtedy. |