Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] (/Temat-Jak-zarobilem-pierwsze-3-tysiace-na-sub-premium-sms-Aktualizacja-domena-hosting-120374) |
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 09-09-2015 20:34 @up Ja mam masę grup, spisu nie prześlę z oczywistych względów. Spamowałem i na takich i na takich z instruktorem akurat nie było co przywiązywać wagi do grup jedynie selekcja pod kątem akceptacji postów przez admina. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - zawisza - 10-09-2015 06:39 O co chodzi z tym vat number przy rejestracji na freenom RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - alienkuba - 10-09-2015 11:25 Wiecie jak dodać do grup bardzo szybko? Mój stary komputer troche nie wyrabia i zajmuje to dużo czasu Nie da sie jakos zanaczyc grup i automatycznie wyslac zaproszenie do konta spam? RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Raster96 - 10-09-2015 13:47 Pomógłby mi ktoś podmienić player na tych stronkach od @[GaCeL], wersja hard? + Podmieniłem link na ten z FireSuba, w player2.html i w index.html, a nadal wyświetla się player z leadmore. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Eliteman - 10-09-2015 13:59 tam w ogóle chyba się nie da tego podmienić albo to bardzo skomplikowane, niby tak samo jak kolega wyżej podmieniłem i nie mam ani jednego wejścia! A jestem pewien, że przynajmniej tą 3-cyfrową ilość UV przy mojej niszy powinienem mieć oczywiście plus za udostępnienie się należy ale tak chaotycznego skryptu dawno nie widziałem strasznie się trzeba namęczyć, żeby go przerobić RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - GaCeL - 10-09-2015 14:38 (10-09-2015 13:47)Raster96 napisał(a): Pomógłby mi ktoś podmienić player na tych stronkach od @[GaCeL], wersja hard? + @[Raster96] Podaj link do playera RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - zawisza - 10-09-2015 15:07 Co tu mam wpisać bo nie czaje ? http://zapodaj.net/02c7ca2089634.png.html#code RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - milosz998 - 10-09-2015 16:01 Ja to pierdziele. Na początku ja ten poradnik wyszedł to spoko, teraz 28 wejść na 30 grup.. To jest chore. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - aero2 - 10-09-2015 16:12 Było do przewidzenia, kopalania leadów się skończyła, teraz trzeba ruszyć głową. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Eliteman - 10-09-2015 16:14 na dodatek 3 nowe skrypty nie działają, przynajmniej u mnie nie da się w żaden sposób linka podmienić EDIT: znalazłem ten skrypt w necie i udało się podmienić, z tym tutaj jakieś problemy miałem |