LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry (/Temat-LucreLab-Polska-odpowiedz-na-MTV-PV-akcje-ad-packi-gry-109726) |
RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - rafi213 - 25-03-2015 10:11 Swięte słowa ScamKiller , ja tam wole zdecydowanie pieniązki A to moje skromne dzisiejsze naliczenie, dopiero co się rozkręcam Jeśli chcesz przynajmniej tyle lub więcej zarabiać zapraszam do komentowania i zapoznania się z moją ofertą RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - infokasa - 26-03-2015 10:15 Po prawie 2 tygodniach działania LL widać że wszystko zaczyna się docierać. Na plus można zaliczyć: -stałe naliczenia od poniedziałku do piątku -coraz płynniejsze działanie strony -bardzo szybkie wypłaty -rezygnacja ze slovemedia i pozostawienie tylko 1 captcha -dobry/szybki support -dodanie przycisku do włączania reklam aktywacyjnych dzięki czemu nie ucieka nam czas na ich wyklianie Na minus zasługują: -słabej jakości gry (grywalność/wizualizacja) -mała liczba statystyk (szczególnie w zakładce Affiliates) -niedopracowany moduł social exchange Po początkowych problemach serwerowych, atakach i zamęcie hejterów wgląda to coraz lepiej szczególnie że już za niedługo ma zostać otwarty kantor. Dziś zostało też dodane top 15 najlepiej zarabiających w ciągu 48h. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - morawcik - 26-03-2015 11:13 Kolejne naliczenie: Cytat:For group 1: $12.31 RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - rafi213 - 26-03-2015 15:49 Ładne zestawienie póki co jestem na 8 miejscu RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - morawcik - 27-03-2015 10:16 Kolejna porcja reklam: Cytat:For group 1: $12.87 RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - morawcik - 28-03-2015 13:08 Można kupować kampanie przez PP. Limit to 25$ tygodniowo. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - morawcik - 30-03-2015 10:27 Dzisiejsze naliczenie: Cytat:For group 1: $15.67 RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - rafi213 - 30-03-2015 11:24 dzisiejsze naliczenie prawie identyczne jak w piątek RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - erner - 30-03-2015 19:30 Siemka, mam pytanie skierowane do tych którzy wpłacają przez PayPal. Otóż mam na paypalu środki ale gdy chce za nie kupić kampanie na LL to przechodze do płatności i muszę na paypalu powiązać karte debetową/bankową z kontem. Potem coś nie wychodzi a na tele dostaje sms że próbowałem zapłacić kartą przez neta i nie posiadam środków na koncie. Czy ktoś wie jak zapłacić środkami znajdującymi się na paypalu? RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - pepe45 - 30-03-2015 22:47 pewnie masz je w zł muszą być w $ tak mi się wydaję |