Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: moja kilkuletnia przygoda z ankietami (/Temat-moja-kilkuletnia-przygoda-z-ankietami-136875)

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kamys0 - 13-04-2019 10:05

(13-04-2019 09:29)11natinka11 napisał(a):  raczej to ręcznie nie jest podliczane tylko komputer liczy, kto najbliżej poprawnych odpowiedzi
To jakoś dziwnie liczy, że prawie zawsze ta sama "elyta" wygrywa beka

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - szkrot - 13-04-2019 12:11

Clic zaliczyło wczoraj o 1 w nocy trzy ankiety ,łącznie na 3,20 dolara Smile czemu pisze ? Bo juz zwątpiłem w ten nowy peanut labs i myślę nie będę tam klikal ,jak klikam i nic nie ma nigdy a tu wpadło i to jaki piękny wysyp borowikow raptownie ,wiec warto Smile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kamys0 - 13-04-2019 12:58

Ja dziś też mam na raz 4 ankiety.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - szkrot - 13-04-2019 13:06

(13-04-2019 12:58)kamys0 napisał(a):  Ja dziś też mam na raz 4 ankiety.

Pisałem ci ze do clix trzeba miec cierpliwość ,bo moze być zero ankiet wszędzie przez dwa tyg a potem w tydzień 10 dolarow Smile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - seti-bb - 13-04-2019 13:43

kto poda link na tego philipsa ?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Marta. - 13-04-2019 13:58

(13-04-2019 00:41)xScigajx napisał(a):  Mi także udało się drugi raz wygrać w forum philipsa 85 zł l.A jeszcze mam pytanie czy ktoś jest w forum marki H&M?Co trzeba robić żeby udało się coś zarobić.I jak to po prostu ogólnie wygląda?
Gratulacje Smile Również jestem w forum H&M i trzeba tam odpowiadać na wpisy, w których zawsze znajduje się zawarte pytanie. Dodatkowo można brać udział w "szybkich ankietach" oraz dyskusjach. Jeśli chodzi o płatność to najprawdopodobniej każdy aktywny uczestnik uzyska wynagrodzenie za udział.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - seti-bb - 13-04-2019 14:21

(13-04-2019 13:58)Marta. napisał(a):  
(13-04-2019 00:41)xScigajx napisał(a):  Mi także udało się drugi raz wygrać w forum philipsa 85 zł l.A jeszcze mam pytanie czy ktoś jest w forum marki H&M?Co trzeba robić żeby udało się coś zarobić.I jak to po prostu ogólnie wygląda?
Gratulacje Smile Również jestem w forum H&M i trzeba tam odpowiadać na wpisy, w których zawsze znajduje się zawarte pytanie. Dodatkowo można brać udział w "szybkich ankietach" oraz dyskusjach. Jeśli chodzi o płatność to najprawdopodobniej każdy aktywny uczestnik uzyska wynagrodzenie za udział.
podajcie linka Big Grin

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kamys0 - 14-04-2019 15:17

@seti-bb https://hm.cspace.com/studio/ ale to też jest panel na zaproszenie, które można znaleźć w jakiejś ankiecie. Wczoraj widziałam było w ankiecie w lifepoints. Ja już tam jestem.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kamys0 - 15-04-2019 15:30

Czy ktoś w ogóle dostał ostatnio wypłatę z Zymetrii lub ich podobnych serwisów (Bankosfera, Klub Internatów)? Bo ja już miesiąc czekam i nic. Nie ma z nimi w ogóle kontaktu na mejla, za 4-dniowe badanie też nie otrzymała z innymi punktów i wypłaty.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 15-04-2019 16:16

(15-04-2019 15:30)kamys0 napisał(a):  Czy ktoś w ogóle dostał ostatnio wypłatę z Zymetrii lub ich podobnych serwisów (Bankosfera, Klub Internatów)? Bo ja już miesiąc czekam i nic. Nie ma z nimi w ogóle kontaktu na mejla, za 4-dniowe badanie też nie otrzymała z innymi punktów i wypłaty.

pod koniec marca miałem wypłatę z zymetrii dokładnie 29.03 kolejna wypłatę mam dostać do dziś ale jeszcze nic nie ma.