Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - twardy - 23-05-2013 10:15

(23-05-2013 03:55)marcel_kk napisał(a):  @ComboThe, dostałeś ale wirtualnych $ beka

a wyplata w galerii?

^ on zarabia wielkie pieniadze w serwisach typu zielony mail czy polskie centrum reklamy
bywaja momenty, ze nie dostaje platnych maili za 1gr i musi tu przyjsc zaprezentowac bol dupy

meczacy czlek, w ogole niezwiazany z tematem

RE: Bannersbroker.com - Pozdro - 23-05-2013 10:30

No cóż taki jest typowy Polak panowie. Nie związany z tematem a wie na jego temat najwięcej i najlepiej ;P Olewać trzeba bo nic się nie poradzi...

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 23-05-2013 16:10

(23-05-2013 15:13)marcel_kk napisał(a):  
(23-05-2013 12:50)twardy napisał(a):  patrzac na to co wypisujesz podejrzewam, ze wziales raczej pozyczke w providencie, tylko po to zeby

1) pochwalic sie na forum fociakiem pieniazkow
2) zeby cie ktos odwiedzal od czasu do czasu

@twardy, tak, tak, po Twoim poście natychmiast zadzwoniłem po Providenta...ubawiłeś mnie na maxa beka
Jakbys dzieciaku wiedział ile daje Provident pozyczki to byś nie psuł klawiatury bzdetnymi wypocinami,
masz tutaj 6000 zł i zapytaj się swoich rodziców ile można dostać pożyczki z Providenta na pewno wiedzą, max 3000 zł.
Naciesz oko, bo taka kasa nigdy Ci nie będzie dana beka

(23-05-2013 03:55)marcel_kk napisał(a):  @ComboThe, dostałeś ale wirtualnych $ beka

Myślisz że jak wstawisz zdjęcie pieniędzy to będziesz lepszy? Jakbyś był inteligentny to byś widział screena z galerii - na Payza to już nie są wirtualne pieniądze, a zwłaszcza jeśli je wypłacisz do banku i mogę je w każdej chwili wypłacić - beka z Ciebie, jeśli oceniasz ludzi pod względem pieniędzy to lepiej wyjdź i nie wracaj - ciesz się swoimi 6 tys, bo to pewnie wszystko co masz ;o

RE: Bannersbroker.com - marcel_kk - 23-05-2013 16:30

Pozostało Wam tylko współczuć, wpłacajcie dalej i płaczcie że nie wypłacają beka

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 23-05-2013 16:58

"Maile i płatne kliki od 1gr" - bogać się dalej i nie zaglądaj tu więcej Smile Nie jesteś w temacie to nei wiesz czy nie wypłacają, aż ciśnie żeby coś napisać więcej ale sobie daruje, pozdrawiam

RE: Bannersbroker.com - marcel_kk - 23-05-2013 18:39

(23-05-2013 16:58)ComboThe napisał(a):  "Maile i płatne kliki od 1gr" - bogać się dalej i nie zaglądaj tu więcej Smile Nie jesteś w temacie to nei wiesz czy nie wypłacają, aż ciśnie żeby coś napisać więcej ale sobie daruje, pozdrawiam

Jakbys miał chłopcze rozum to byś wiedział, że takie serwisy jak
Centrum i Zielony to zabawa, prawdziwa kasa to już wiesz gdzie jest, tylko nie dla Ciebie, bo ty jesteś dawcą i sponsorem dla założycieli piramid, naiwniakiem łudzącym się że zarobisz duża kase... beka

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 23-05-2013 20:49

(23-05-2013 18:39)marcel_kk napisał(a):  
(23-05-2013 16:58)ComboThe napisał(a):  "Maile i płatne kliki od 1gr" - bogać się dalej i nie zaglądaj tu więcej Smile Nie jesteś w temacie to nei wiesz czy nie wypłacają, aż ciśnie żeby coś napisać więcej ale sobie daruje, pozdrawiam

Jakbys miał chłopcze rozum to byś wiedział, że takie serwisy jak
Centrum i Zielony to zabawa, prawdziwa kasa to już wiesz gdzie jest, tylko nie dla Ciebie, bo ty jesteś dawcą i sponsorem dla założycieli piramid, naiwniakiem łudzącym się że zarobisz duża kase... beka

To na prawdę masz świetne hobby, gratuluję. Nie masz gdzie się bawić? Masz 6000zł a klikasz w linki po 1 grosz.

Nie jestem naiwniakiem łudzącym się że zarobię dużą kasę bo dużą kasę właśnie dostałem w tym tygodniu, a Ty dalej klikaj w linki za 1 gr Smile

RE: Bannersbroker.com - marcel_kk - 24-05-2013 04:13

@ComboThe, po Twoim poście powyżej ewidentnie widać, że masz dzieciaczku problemy
z czytaniem treści pisanej, tam jest napisane: "zabawa w klikanie", a o dużej kasie musiałem Ci napisać abyś pojął że są rzeczy do których nigdy nie dorośniesz.

RE: Bannersbroker.com - ComboThe - 24-05-2013 10:25

Cytat:BB Leadership Call May 23rd

Chris Smith speaking:

Payouts:

Last Payza payout, in terms of the order, people have asked about the dates -- there are 2 reasons, one is a mistake and one by design. With Payza, it's an Excel sent to the system and it pays based on that file. I created this file and put it together. It is date order, but if someone has say 4 pay requests, we will pay one and move to other members . When I did this, I sorted by ID's, and I forgot to sort by Date (by person). So someone may have received an April payout and March is still pending. By design, due to the OSC investigation, we did choose some of the members who have never been paid before, so that everyone got their money back.

We have some positive feedback about Payza, other than the confusion about the order the payments were made.

the funding is now at STP so I will be working on that to get the CSV files created so I can upload to STP and do payouts. For Payza, the next one will be about 10 days. STP first, then Payza.

Ciężko mi to jakoś przetłumaczyć na polski, po prostu powodem tego że niektórzy dostali wypłaty z kwietnia a inni czekają na marcowe jest zwyczajnie błąd Chris'a przy przygotowywaniu pliku do wypłat. Druga kwestia - pieniądze są już w STP i niedługo będą wypłaty, Payza za ok 10 dni - wygląda na to że wypłaty będą w odstępach 10-dniowych

RE: Bannersbroker.com - Ruska34 - 24-05-2013 12:31

No to czekamy, nie ma co tu gadać od rzeczy może chociaż STP mi z jedno wypłacą żeby było na waciki Big Grin