Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Instanter (/Forum-Instanter-386) +---- Wątek: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego (/Temat-Instanter-ulepszamy-serwis-bledy-poprawki-co-nowego-86970) |
RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Zaglebiok - 25-03-2014 16:40 Proponuje, żeby został dodany dzwiek leada, bo nie chce mi sie odswiezac caly czas stan konta. RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - kariolmax - 25-03-2014 17:02 (25-03-2014 16:40)Zaglebiok napisał(a): Proponuje, żeby został dodany dzwiek leada, bo nie chce mi sie odswiezac caly czas stan konta. Super pomysł!! Mogliby dodać powiadomienia na telefon. RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Zaglebiok - 25-03-2014 22:02 I jeszcze zapamiętywanie loginu i hasła bo wywala co troche. To takie podstawy mysle, a ulatwia zycie RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - surfer0700 - 25-03-2014 22:04 (25-03-2014 17:02)kariolmax napisał(a): Super pomysł!! (25-03-2014 22:02)Zaglebiok napisał(a): I jeszcze zapamiętywanie loginu i hasła bo wywala co troche. To takie podstawy mysle, a ulatwia zycie Na Mozilla Firefox wszystko jest w porządku. Przynajmniej u mnie. RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - kariolmax - 25-03-2014 22:06 (25-03-2014 22:04)surfer0700 napisał(a):U mnie też wszystko ok. Wylogowuje dopiero po jednym dniu.(25-03-2014 17:02)kariolmax napisał(a): Super pomysł!! RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 26-03-2014 02:26 Witamy, Od dnia dzisiejszego w celu dokonania wypłat każdy użytkownik, na koniec miesiąca, zobowiązany jest wystawiać firmie Webstar Media Sp. z o.o. rachunek na podstawie osiągniętych dochodów. Rachunek zostanie wygenerowany automatycznie przez nasz system pod koniec każdego miesiąca. W zakładce 'płatności' wygenerowany rachunek będzie czekał na zaakceptowanie przez użytkownika. Wszystkie zaległe zaliczki z marca 2014 (zlecone do dnia dzisiejszego oraz zlecone do końca marca) zostaną zrealizowane do dnia 2. kwietnia. Wypłaty zlecane od kwietnia br. będą wypłacane w starym systemie (codziennie), tak jak to miało miejsce do tej pory. Pozdrawiamy, Instanter.pl RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Zaglebiok - 26-03-2014 11:29 (26-03-2014 02:26)Instanter.pl napisał(a): Witamy, To znaczy, ze nie mozna sie samemu rozliczac lub nie rozliczac??? Nie rozumiem troszke, jak bylby ktos sklonny wytlumaczyc bede wdzieczny. RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 26-03-2014 13:52 (26-03-2014 11:29)Zaglebiok napisał(a): To znaczy, ze nie mozna sie samemu rozliczac lub nie rozliczac??? Nie rozumiem troszke, jak bylby ktos sklonny wytlumaczyc bede wdzieczny. Witaj Zaglebiok, Rozliczanie się jest indywidualną sprawą każdego Wydawcy, w świetle prawa każdy obywatel ma obowiązek rozliczenia się z Urzędem Skarbowym, jak postąpi - jest to jego sprawa indywidualna. Nasza firma musi mieć podstawę na jakiej wypłaca środki i w przypadku osób indywidualnych jest to w tym przypadku rachunek, w przypadku firm jest to Faktura VAT. Pozdrawiamy, Instanter.pl RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - smup33 - 26-03-2014 13:58 Mam pytanie wystawiając fakturę Vat kwota zarobiona do wypłaty jest kwotą brutto czy netto ?? RE: Instanter - ulepszamy serwis - błędy, poprawki, co nowego - Instanter.pl - 26-03-2014 15:53 (26-03-2014 13:58)smup33 napisał(a): Mam pytanie wystawiając fakturę Vat kwota zarobiona do wypłaty jest kwotą brutto czy netto ?? Sump, Kwota netto, wystawiając FV powiększ sumę. _____________________________ Witajcie, W razie pytań na temat platformy, wypłat oraz rozliczeń prosimy o kontakt e-mail zamiast PW na forum. Skrzynka na forum jest bardzo mała oraz dość niewygodna, mailing pozwala nam na śledzenie historii rozmowy i szybszą oraz skuteczniejszą odpowiedź. Pozdrawiamy, Instanter.pl EDIT: Drodzy Wydawcy |