Zmiany w wypłatach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Fires (/Forum-Fires-381) +---- Wątek: Zmiany w wypłatach (/Temat-Zmiany-w-wyplatach-84165) |
RE: Zmiany w wypłatach - m4rcin93 - 22-01-2014 10:48 Kiljan jest oburzony faktem, że ktoś poza nimi może okradać innych. RE: Zmiany w wypłatach - Kiljan - 22-01-2014 10:49 (22-01-2014 10:48)m4rcin93 napisał(a): Kiljan jest oburzony faktem, że ktoś poza nimi może okradać innych.Nie, po prostu przez takich krętaczy ludzie boją się zarabiać w internecie. RE: Zmiany w wypłatach - surfer0700 - 22-01-2014 11:08 (22-01-2014 10:21)Kiljan napisał(a): Co do regulaminu będącego umową... pobieraczek też traktował swój regulamin jako podpisanie umowy, oczywiście do podpisania jakiejkolwiek umowy w internecie jest potrzebny podpis elektroniczny. Pomijam już fakt jaki odsetek użytkowników takowy posiada, to jaką umowy oni z Wami zawierają? No i podstawowe pytanie na jakiej podstawie wystawiacie faktury za sprzedających? Z tego co widziałem po rachunkach to vatowcem nie jesteście ani umowy upoważniającej z użytkownikami nie spisywaliście. Zmieńcie księgową bo później TVN będzie wami spamował przez miesiąc... Mogłeś tego nie pisać. Teraz pieniądze zobaczymy za pół roku, zanim dostosują się do prawa RE: Zmiany w wypłatach - takitamziomek - 22-01-2014 11:10 A ja dalej nwm jak sie rozliczyc z fires... RE: Zmiany w wypłatach - Vex - 22-01-2014 11:11 (22-01-2014 10:21)Kiljan napisał(a): Co do regulaminu będącego umową... pobieraczek też traktował swój regulamin jako podpisanie umowy, oczywiście do podpisania jakiejkolwiek umowy w internecie jest potrzebny podpis elektroniczny. Pomijam już fakt jaki odsetek użytkowników takowy posiada, to jaką umowy oni z Wami zawierają? No i podstawowe pytanie na jakiej podstawie wystawiacie faktury za sprzedających? Z tego co widziałem po rachunkach to vatowcem nie jesteście ani umowy upoważniającej z użytkownikami nie spisywaliście. Zmieńcie księgową bo później TVN będzie wami spamował przez miesiąc... Skoro już tak fisiujesz to powinieneś wiedzieć, że umowa z pobieraczkiem była wiążąca na podstawie Art. 384 Kodeksu Cywilnego. Nasz również taka jest. Żadnego podpisu elektrycznego NIE TRZEBA! No i podstawowe pytanie na jakiej podstawie wystawiacie faktury za sprzedających? - Jakie znowu faktury człowieku? :O wrzucania kosztów wypłat dla użytkowników nie trzeba wystawiać żadnych rachunków - znalazł się idealny księgowy Kilian który zapewne mówi o interpretacji podatkowej. czy też oni wam je wystawiają mimo, że nie mają takiego prawa? - Nie mają prawa wystawić Nam rachunku? Chciałeś się wywyższyć tym postem a nic nie zwojowałeś... RE: Zmiany w wypłatach - suchy0001 - 22-01-2014 11:11 W sumie to eforsa wystawia takie same rachunki. RE: Zmiany w wypłatach - hunterpl444 - 22-01-2014 11:13 Daj cie se siana jak nie odprowadzacie podatków wasza sprawa. VEx dawaj z wypłatami RE: Zmiany w wypłatach - Vex - 22-01-2014 11:14 Wszystkie serwisy robią tak samo czy to freebiz czy tak jak słyszałem eforsa też ale nie Fires wprowadza to samo i dopiero zaczyna się wojna i twierdzenie, że fires łamie prawo... RE: Zmiany w wypłatach - surfer0700 - 22-01-2014 11:15 (22-01-2014 11:14)Vex napisał(a): Wszystkie serwisy robią tak samo czy to freebiz czy tak jak słyszałem eforsa też ale nie Fires wprowadza to samo i dopiero zaczyna się wojna i twierdzenie, że fires łamie prawo... No to się nie przejmuj, tylko ślij wypłaty, bo ludzie się niecierpliwią. Miejsce w scamie cały czas sie grzeje RE: Zmiany w wypłatach - gawciu - 22-01-2014 11:16 No,ale chyba te podatki za te wypłaty to dopiero w 2015 roku , więc co się martwicie na zapas. Dawaj Vex wypłaty,bo znanazłem superancki telefonik za śmieszne pieniądze |