![]() |
Del - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Del (/Temat-Del-79445) |
RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 28-11-2013 01:51 Dzień: 23
Pozostało do realizacji celu: 98 dni Cel - PPA Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Dodanie 7 postów do bloga nie związanego z hackami • Spingowanie tych postów A już myślałem że zaraz będzie rekordzik wejść ... kilka ludzików zabrakło, no ale nie ma tragedii ![]() ![]() ![]() Kod: Wejść na bloga: 1070 Kod: Dzisiejszy zarobek: 2.06 $ Kod: Ogólny zarobek: 85.15 $ Kod: Do celu brakuje: 4762.78 $ ![]() ![]() ![]() Cel - WYGLĄD Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 9.30 - płatki owsiane z mlekiem + jajecznica z 4 jajek + 2 plastry ananasa • Godzina 12.00 - ryż basmanti + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane + mandarynka • Godzina 15.00 - ryż basmanti + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane + banan • Godzina 18.00 -ryż basmanti + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane + mandarynka • Godzina 20.00 - ryż basmanti + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane + 2 plastry ananasa + banan • Godzina 23.00 - ryż basmanti + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane + mandarynka • Godzina 1:00 - tuńczyk + garść orzechów z nerkowca Mam dla Was foteczkę moich posiłków - zobaczcie jakie pyszności haha ![]() ![]() Dzisiaj byłem w sklepie z odżywkami, chciałem sobie kupić białko. Powiedziałem gościowi że chce jakieś dobre białko bo chce przybrać na masie. Powiedział że w takim wypadku najlepsza będzie masówka a nie białko. No i powstała mi kupa w głowie i nie wiedziałem co zrobić. Macie jakieś sugestie na ten temat ? Co do siłowni ... dzisiaj sobie odpuściłem, miałem mega zakwasy na rękach, barkach i klatce, ale już mi zeszły. Także czwartek, piątek, sobota siłke zalicze a w niedziele odpuszczam ![]() Kurna ... ta waga też mi coś skacze jak głupia ![]() Kod: Waga poranna: 75.0 kg Kod: Waga wieczorna: 76.5 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem: Ogólnorozwojówka - gdy zacznę robić ćwiczenia które rozpisał mi Adam, będzie tabelka. • Dzisiejszy wygląd sylwetki: ![]() No i na koniec standardowo dla Was jakiś dobry kawałek ![]() Kozak beat, kozak tekst, a refren - miazga ! ![]() . . . [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=gY7gMKp9ots&list=PLh-aEHBAtaJD6lYQObWYuL6LgbnjatSr_[/my-youtube] RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - DigiBraga - 28-11-2013 13:17 Biało w proszku jest dla ludzi, którzy nie są wstanie bądź nie zapewniają jego odpowiedniej podaży z diety. Policz sobie ile gram białka dziennie jesz i wyjdzie ci, że biało nie jest ci potrzebne chyba, że nagle nie jadłbyś kurczaka... A tak to biało czasem się przydaje jak w jakimś dniu nie mozesz właśnie zjeść kurczaczka czy brakuje ci białka bądź do nie których przepisów zamiast mąki ![]() Ile gram ty tego ryżu jesz człowieku :o RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 28-11-2013 14:14 Kurcze, najgroszy jest moment po siłowni ... gdy mój organizm jest zmęczony ćwiczeniami a ja nie mam nic pod ręką. Czuje jak mnie ssie od środka i wtedy mam wielką ochotę wypić z bidonu trochę białka ![]() haha no co, wczoraj 500 gram samego ryżu ![]() ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 28-11-2013 16:32 Jak ja podmieniałem kiedyś dawno dawno linki, to wiem że takiego czegoś nie było i pewnie nie ma ![]() ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 28-11-2013 17:02 Czasy się zmieniają ... teraz niby coś takiego jest, ale nie umiem tego obsłuzyć bo się boje że coś schrzanię ![]() Cicho, do poniedziłku będzie gotowy blog na 100 % wraz z pierwszym napisanym postem ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 28-11-2013 17:41 Dzisiaj przegoniłem cię z zarobkami, zobacz na mój dziennik niedługo to zobaczysz ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 28-11-2013 18:07 hehe gratulacje szejku ! obyś mnie częściej prześcigał ... tylko że ja dniówka 50 $, ty 52 $ ![]() to mi pasuje hehe ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 28-11-2013 18:31 Haha, mi też pasuje. Mam nadzieję że tak się stanie, a nawet chce żeby takie coś wydarzyło się jak najszybciej. RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 28-11-2013 18:37 Może dostaniesz na mikołajki prezent - 50 $ dniówka ![]() RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 28-11-2013 18:41 No przydała by się, a ty dniówka 60$ i kilka kilo masy ![]() |