![]() |
FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Sieci CPA (/Forum-Sieci-CPA-363) +--- Wątek: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna (/Temat-FireCPA-pierwsza-polska-siec-afiliacyjna-73426) |
RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - bodek7654 - 02-05-2014 19:02 (02-05-2014 16:30)Nupek369 napisał(a): Będzie tutaj system poleconych? mylisz serwisy, pozatym zamiast zwiekszac jakos leadow system poleconych by ich tylko zmniejszyl RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - mateart - 04-05-2014 22:25 jakości programów przydałaby się modernizacja i więcej opcji dla Polski! RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - mateart - 06-05-2014 18:12 i jeszcze jedno...raczej rezygnuję z firecpa, bo ładnie walą w ch... na skracaczu mam 105 unikalnych wejść, a u nich na stronce 19 ;/ nie polecam. RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 06-05-2014 20:10 Po pierwsze - jeśli nie umiesz tu zarabiać to nie musisz pracować Po drugie - oferty są bardzo dobre a ich jakość daje mi satysfakcję 100% innym też Po trzecie - nie walą ładnie w ch... bo zalicza wszystko jeśli oferta jest zrobiona. Po czwarte - oni nie są właścicielami wszystkich ofert tylko pośrednikiem Po piąte - to nie subskrypcja sms Po szóste - nie oczerniaj tej firmy skoro nie potrafisz zarobić. POLECAM serdecznie i gorąco wrócić do jakiś SCAMowych firm zarabiać typu EasySub i Fires. Pozdrawiam , dumny z pracy w FireCPA Krzysztof RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - bolo9797 - 06-05-2014 20:53 Ja tez nie jestem zadowolony z firecpa jezeli chodzi o gry... Rejestracji mialem okolo 10-12 i zero zaliczonych , mimo ze powinna zostac zaliczona odrazu po rejestracji.Np rejestracje w metinie okolo 3-4 i 0 zaliczonych. Konta maja juz ponad 30 lvl , sa zatwierdzone e-mailem i nawet na jednym z kont byl zakup sm za ponad 200 zl... RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - bodek7654 - 06-05-2014 21:36 ale przeciez oni zaliczaja jak reklamodawca zalicza przeciez oni dzialaja na zasadzie ze zbieraja reklamodawcow do kupy i ich oferty wy promujecie , kazdy reklamodawca moze miec inne wymagania do zaliczania leada ... RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Kiljan - 06-05-2014 23:02 Reklamodawcy w grach sami ustalają kiedy lead zostanie zaliczony, nie mamy możliwości ingerencji w to, co do zaliczania wizyt, wizyty unikalne są w pełni należycie zliczane, widocznie Twój skracacz nie podaje unikalnych a ogólne. FireCPA w niedługim okresie zacznie mocno stawiać na modernizację oraz większą bezpośredniość ofert, coraz więcej reklamodawców do nas piszę w sprawie indywidualnej współpracy, a to wszystko dzięki Wam i waszej jakości ruchu! ![]() RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - AnnaKa - 07-05-2014 00:40 @Kilijan ![]() ![]() Szkoda że jest to ograniczenie na gry ale nie dziwię się przecież ![]() No nic może jeszcze mi kiedyś stawkę podniesiecie wiem że prawie 4k to mało ale jeszcze może coś wpadnie ![]() Wielkie dzięki za współpracę z tak pożądną firma! RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - K.O.M.B.E.K - 07-05-2014 07:39 Mam pytanie bo nie jestem w temacie a wygląda na to że nieźle tam zarabiacie ![]() Czy to coś jak subksrypcje sms?Czyli ze są tam fake oferty sms czy może są jakies oferty real content oczywiście oprócz gier? RE: FireCPA - pierwsza polska sieć afiliacyjna - Takeo - 09-05-2014 12:31 Które dane musze uzupelnic aby moje konto zostalo aktywowane ? |