![]() |
Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! (/Temat-Pelna-wersja-LOCKERZ-COM-Nadchodzi-696) |
RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - aqua-chan - 15-03-2010 19:54 Ja mam tylko nadzieję, że te "płatne nagrody" w sklepiku będzie można dorwać za darmo, bo skoro dadzą więcej sposobów na zdobywanie punktów... To nie robi mi różnicy. Więcej się naklikam i tyle. Lockerz zrobił to dlatego żeby było więcej filmików/gier/whatever za których wyświetlanie dostają kase. Tak by postąpiła każda lepsza firma i musicie się z tym pogodzić. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Bolt - 15-03-2010 21:08 Tak, będzie można wyrwać nagrodę za same PTZ ![]() ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - podobnoja - 15-03-2010 21:33 no zobaczymy jak to bedzie. Mam nadzieje ze duzo lepiej ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - dante - 16-03-2010 14:46 ciekay jestem czy bedzie moze mozliwosc zeby podesłac linka do jakiejs własnej wymyslonej nagrody a oni przelicza to na ptz i bedzie mozna zamowic...fajnie by bylo ;D RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Magnus - 21-03-2010 16:03 Raczej nie będzie takiej możliwości RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Helga - 21-03-2010 17:05 @dante Zawsze możesz wysłać propozycje nagrody do nich mailem. Ja wysłałam o grę na PSP i w lutowym restocku była taka, nawet udało mi się ją zgarnąć ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Magnus - 21-03-2010 17:12 pewnie przypatkiem nie wieże że jedna osoba napisze co chce i potem to dają RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Yanke$ - 21-03-2010 17:27 jeju ! co za ortografia... Przypadkiem, wierzę... Nie jedna osoba, tylko taką propozycję musiało dać BARDZO dużo osób. RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Helga - 21-03-2010 19:20 Kto nie próbuje ten nie ma ![]() RE: Pełna wersja LOCKERZ.COM Nadchodzi !!! - Zythus - 21-03-2010 19:44 nooo niby takkk ![]() ![]() |