FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org (/Temat-FAQ-Umowa-o-dzielo-AstroCash-org-66937) |
RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Dawid7600 - 15-04-2014 11:55 Czyli jeśli chciałbym podpisać umowę, to przykładowo przed 7 majem zlecam wypłatę na AC, robię wszystko to samo jak z wypłatą na konto bankowe, tylko do imienia i nazwiska dopisuje tam "UMOWA" i wysyłam maila z danymi ? Dobrze zrozumiałem ? I jeśli zarobiłbym w miesiąc mniej niż 200$, to mam się rozliczyć w innym dokumencie? Byłbym wdzięczny za odpowiedź na postawione pytania RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - AstroCash.org - 16-04-2014 00:57 (15-04-2014 11:55)Dawid7600 napisał(a): Czyli jeśli chciałbym podpisać umowę, to przykładowo przed 7 majem zlecam wypłatę na AC, robię wszystko to samo jak z wypłatą na konto bankowe, tylko do imienia i nazwiska dopisuje tam "UMOWA" i wysyłam maila z danymi ? Dobrze zrozumiałem ? Dokładnie tak wygląda procedura zlecenia wypłaty na UMOWĘ Jeżeli nie uzbierasz 200$, możesz zawsze je dozbierać i zlecić w następnym miesiącu Odp: RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Dawid7600 - 16-04-2014 09:08 (27-06-2013 02:34)AstroCash.org napisał(a): Emaile dotyczące umowy za miesiąc czerwiec będą przyjmowane przeze mnie w dniach od 1 do 7 lipca 2013r. Dzięki Astro za odpowiedź I mam jeszcze jedno pytanko: Kiedyś napisałeś że maile można wysyłać od 1 do 7 dnia miesiąca (cytat wyżej). Czy nie byłoby by problemu gdybym wysłał maila gdzieś po 21 dniu miesiąca? Bo chce zrobić szybką wypłatę i dlatego pytam Może to głupie pytanie, ale nie chce niczego źle zrobić, bo robie to pierwszy raz Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Dawid7600 - 22-04-2014 22:00 Czy umowy dotyczą również wypłat na PayPal ? RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - AstroCash.org - 23-04-2014 22:09 (22-04-2014 22:00)Dawid7600 napisał(a): Czy umowy dotyczą również wypłat na PayPal ? Tylko wypłat na konto bankowe RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Dawid7600 - 24-04-2014 11:22 (23-04-2014 22:09)AstroCash.org napisał(a):(22-04-2014 22:00)Dawid7600 napisał(a): Czy umowy dotyczą również wypłat na PayPal ? Astro jak możesz to zobacz na pw czy gg, bo pisałem do Ciebie, ale jak na razie zero odzewu. RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - AstroCash.org - 30-04-2014 23:01 Uwaga! Osoby, które chcą otrzymać umowę zlecają wypłatę na: Imię Nazwisko UMOWA! (min. 200$) Wszystkie dane* przesyłamy na adres: [email protected]! Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Kwiecień (ID: xxx ) * - Imię Nazwisko, - Pełny adres zamieszkania (Województwo, Powiat, Gmina, Kod Pocztowy, Miejscowość, Ulica wraz z numerem), - PESEL - Pełny adres Urzędu Skarbowego! Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 maja godzina 23:59:59! Pozdrawiam! PS. Proszę o podpisywanie umowy wraz z rachunkiem i nie odsyłanie nie podpisanych dokumentów! RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - AstroCash.org - 02-06-2014 16:28 Uwaga! Osoby, które chcą otrzymać umowę zlecają wypłatę na: Imię Nazwisko UMOWA! (min. 200$) Wszystkie dane* przesyłamy na adres: [email protected]! Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Maj (ID: xxx ) * - Imię Nazwisko, - Pełny adres zamieszkania (Województwo, Powiat, Gmina, Kod Pocztowy, Miejscowość, Ulica wraz z numerem), - PESEL - Pełny adres Urzędu Skarbowego! Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 czerwca godzina 23:59:59! Pozdrawiam! PS. Proszę o podpisywanie umowy wraz z rachunkiem i nie odsyłanie nie podpisanych dokumentów! RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - lukasz_cfc - 02-07-2014 12:05 Kiedyś coś pisałeś odnośnie tego że zmieni się coś odnośnie umów. Więc zmieniło się coś czy można zlecać tak jak wcześniej? RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - AstroCash.org - 03-07-2014 00:35 Uwaga! Osoby, które chcą otrzymać umowę zlecają wypłatę na: Imię Nazwisko UMOWA! (min. 200$) Wszystkie dane* przesyłamy na adres: [email protected]! Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Czerwiec (ID: xxx ) * - Imię Nazwisko, - Pełny adres zamieszkania (Województwo, Powiat, Gmina, Kod Pocztowy, Miejscowość, Ulica wraz z numerem), - PESEL - Pełny adres Urzędu Skarbowego! Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 lipca godzina 23:59:59! Pozdrawiam! PS. Proszę o podpisywanie umowy wraz z rachunkiem i nie odsyłanie nie podpisanych dokumentów! Zlecamy w tym miesiącu jeszcze po staremu Od momentu wejscia V2 zmieniamy system umów |