AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany (/Temat-AstroCash-org-Propozycje-Uzytkownikow-Zmiany-65648) |
RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Doragon - 24-07-2013 14:42 A czy jest szansa na dodanie folderów? RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Skipi - 24-07-2013 21:57 To chyba bedzie w nadchodzacym update. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Doragon - 25-07-2013 09:17 Coś mi się jeszcze przypomniało. Ostatnie pobranie pliku. Teraz mamy listę na której są wyświetlanie ilości pobrań W nawiasie można dać kiedy był ostatnio obrany plik. DiabloIII.exe (0.57 MB)_____17 (7day) I druga rzecz. Skąd były wejścia na dany plik. Chodzi mi o adres. Mając plik w kilku miejscach czasem nie wiem w który adres/stronę inwestować. Z jakiego adresu są pobrania. Ponoć takie statystki są zbierane kwestia udostępnienia. Gdzieś mi się to przewinęło ale chodziło o inny PPA. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - ciamciaj - 25-07-2013 09:33 Z tego co wiem ma to byc w nowych statystykach bo to wazna funkcja RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 15-08-2013 15:11 Chce wszystkich poinformować, że wykonałem gruntowny update ofert dla 75% krajów Powinno to znacznie zwiększyć konwersję. PS. Dziś wieczorem dokonam statystyk nowych ofert i wybiorę te najlepsze. RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 18-08-2013 01:22 Zostały dodane 2 nowe oferty dla USA (testowo): - "Favorite Product Samples Here! Get Yours." (AdscendMedia) Payout: $0.81 CR: ~35%, - "Get $100 Worth of Beauty Samples!" (AdWorkMedia) Payout: $0.86 CR: ~25%, EPC tych ofert jest bardzo wysokie, dlatego zostaną one przetestowane. Pozdrawiam! RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 19-08-2013 00:09 Przygotowaliśmy pierwszy większy Update, który właśnie został wgrany na serwer Mianowicie w zakładce "Files" dostępny jest nowy mirror: TinyFilesHost.com !!! Mirror ten został przygotowany w wersji wielojęzycznej: (Duński, Holenderski, Angielski, Fiński, Francuski, Niemiecki, Grecki, Włoski, Norweski, Polski, Portugalski, Portugalski (Brazylijski), Hiszpański oraz Szwedzki). Zalecamy wszystkim korzystanie z nowego wielojęzycznego mirroru TinyFilesHost.com, pozwoli on zwiększyć waszą konwersję Zostały dodane także 2 nowe aliasy do domeny FileSpeedy.net: - File-Speedy.com - FileSpeedy.org Pozdrawiam, Tymek RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - Masterjam - 24-08-2013 13:06 Po zmianie na TinyFileHost u mnie nawet jest lepiej niż dobrze Francuzi za 18$, 18,25$ i 20,25$ powoli podmieniam we wszystkich moich plikach Dzięki RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - AstroCash.org - 01-09-2013 22:59 Nastąpił historyczny moment w naszym serwisie! Od tej chwili każdy z was, ma możliwość skorzystania z GATEWAY'a AstroCash! Do wyboru jest 6 wzorów tła oraz możliwość użycia swojego przez podanie linku do obrazka Smile Cała produkcję oraz edycję Gatewaya znajdziecie na stronie: http://astrocash.org/gateways W razie jakichkolwiek pytań, jestem dostępny na forum oraz GG! Pozdrawiam! RE: AstroCash.org - Propozycje Użytkowników / Zmiany - DawidFB - 03-09-2013 17:29 Kiedy doczekamy się banneru przedstawiającego nasze zarobki? ;/ |