Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - olook - 17-03-2013 11:36

Trafiłem tu przez przypadek i dla mnie osobiście to jest głupota takie klikanie cały miesiąc za 5zł .
A ci co mają takie strony zacierają ręce ,bo bez klikania taka strona by nie istniała .
No ale to nie moja sprawa widzę że to jest napychanie kieszeni cudzym kosztem,a ci co myślą że dorobią się fortuny bo im ktoś wejdzie na link i kliknie to niech im szczęście sprzyja .
pokerfacehttp://

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Skadi - 17-03-2013 11:39

(17-03-2013 11:36)olook napisał(a):  Trafiłem tu przez przypadek i dla mnie osobiście to jest głupota takie klikanie cały miesiąc za 5zł .
A ci co mają takie strony zacierają ręce ,bo bez klikania taka strona by nie istniała .
No ale to nie moja sprawa widzę że to jest napychanie kieszeni cudzym kosztem,a ci co myślą że dorobią się fortuny bo im ktoś wejdzie na link i kliknie to niech im szczęście sprzyja .
pokerfacehttp://

Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby myśleć, że za klikanie reklam i robienie innych mało wymagających rzeczy zbijesz fortunę. Na tych stronach można sobie bardzo fajnie i lekko dorobić. I właśnie z takim nastawieniem trzeba się brać do roboty, a nie ryczeć, że nie ma tysiąca po miesiącu za klikanie beka

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - administrator00 - 17-03-2013 13:18

Zgadzam się, na klikaniu fortuny się nie zarobi. Lepsze 5 zł w miesiąc niż nic, a zmarnowanie 5 czy 10 minut dziennie to chyba nie wielki wysiłek. I tak większość siedzi przed komputerem i spędza czas na oglądaniu głupich filmików a ten czas można poświęcić właśnie na takie klikanie Big Grin

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 17-03-2013 13:32

(17-03-2013 13:18)administrator00 napisał(a):  Zgadzam się, na klikaniu fortuny się nie zarobi. Lepsze 5 zł w miesiąc niż nic, a zmarnowanie 5 czy 10 minut dziennie to chyba nie wielki wysiłek. I tak większość siedzi przed komputerem i spędza czas na oglądaniu głupich filmików a ten czas można poświęcić właśnie na takie klikanie Big Grin

Czuje że muszę zabrać głos Wink jeśli mówimy o kwocie 5 zł jest to w przypadku nowych osób bez poleconych i troszkę leniuchów Wink

Ja doszedłem do zarobku 50 zł miesięcznie plus średnie zyski z aukcji to 20 zł miesięcznie (nie trzeba nic posiadać aby tak zabrać 90% aukcji na sejfiku to usługi). Czyli 70 zł miesięcznie no ale dla niektórych to nadal mało... takich osób nie ma sensu przekonywać Wink W real najczęściej pracują za 1000 zł na miech a gardzą 50 zł które można zdobyć siedząc wygodzie w fotelu po kilkanaście mon dziennie...

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - JuroNH - 17-03-2013 15:54

w Sejfiku jestem w sumie od kilku minut Big Grin ale podoba mi sie tego typu dorabianie , ze wzgledu na to ze można wykorzystac wolna chwilę na kilka klikniec lub poznac ciekawe strony i fora takie jak to , wcześniej nie slyszalem o tym formu a teraz widzę, że duzo ciekawych tematów tu jest do czytania Smile tak ze polecam ten serwis Dodgy lepsze 5 zł zarobione tutaj niż 0 Huh

Ja Dopiero zaczynam zabawe z ta strona i zobaczymy co to bedzie Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - administrator00 - 17-03-2013 16:57

Dokładnie tak, nie dość, że jest to okazja na zarobienie drobnych pieniędzy to może na dodatek poznać interesujące strony o których nie mieliśmy wcześniej pojęcia. Sam natrafiłem na kilka takich stron zupełnie przez przypadek, ale zawsze znajdą się przeciwnicy takiego klikania.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - JuroNH - 17-03-2013 17:09

takie drobne zawsze sie jakos wykorzysta Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - razor1914 - 17-03-2013 22:07

Jak już wam się podoba takie klikanie to zainteresujcie się taskami np na honeydollarz. Zarobek jest nieporównywalnie większy, a klikania znacznie mniej. Za kilkanaście poświęconego czasu mozna zarobić ponad 1 $ czyli ok 3 zł, a jak sie ktoś postara to zarobek może byc jeszcze wyzszy.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 18-03-2013 02:39

(17-03-2013 22:07)razor1914 napisał(a):  Jak już wam się podoba takie klikanie to zainteresujcie się taskami np na honeydollarz. Zarobek jest nieporównywalnie większy, a klikania znacznie mniej. Za kilkanaście poświęconego czasu mozna zarobić ponad 1 $ czyli ok 3 zł, a jak sie ktoś postara to zarobek może byc jeszcze wyzszy.

Chyba nie przeczytałeś pierwszego posta... to nie bux i oferuje znacznie więcej metod zarobku niż ten Twój serwis... W Sejfiku jest kilkanaście metod zarobku więc radzę nieco poczytać zanim coś się napisze Wink

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - JuroNH - 18-03-2013 04:21

jak na razie w sefiku mi sie podoba Smile wiec nie bede zmienial na nic innego Smile