Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 27-03-2012 19:18

mp3

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kubeq24 - 27-03-2012 19:33

dostał ktoś dzisiaj wypłatę na MB? ja zleciłem jakoś po 18 i jeszcze nie dostałem

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 27-03-2012 19:39

(27-03-2012 19:18)TwojaMama napisał(a):  mp3
ok dzieki ziomek tak tez myslalem bo identycznie jest na polskim mypayu ale chcialem sie upewnic

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 27-03-2012 20:53

kolejne 2 wypłaty doszły dzis zlecone Smile

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kongo13 - 27-03-2012 21:14

Witam Was. Mam pytanie. Jak mogę wypłacić z veuro.fr na moneybookers? Mam IP Francuskie, uzbierałem dzisiaj ponad 5 euro, otworzyłem konto na MB i jak chcę wypłacić to wyskakuję mi info (po tłumaczeniu), że jakiś błędny adres PayPal??? Smile Jak Wam udało się wypłacić na MB, co tam trzeba wpisać żeby spróbować wypłacić? Pomóżcie... Dzięki

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 27-03-2012 21:16

kurde zebym mial vpn:/ twojamama nie wiem jak ty znalazles te darmowe ja szukalem z godzine i nic nie znalazlem:/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - 3.14 - 27-03-2012 21:47

(27-03-2012 21:14)kongo13 napisał(a):  Witam Was. Mam pytanie. Jak mogę wypłacić z veuro.fr na moneybookers? Mam IP Francuskie, uzbierałem dzisiaj ponad 5 euro, otworzyłem konto na MB i jak chcę wypłacić to wyskakuję mi info (po tłumaczeniu), że jakiś błędny adres PayPal??? Smile Jak Wam udało się wypłacić na MB, co tam trzeba wpisać żeby spróbować wypłacić? Pomóżcie... Dzięki

Aby wyplacic musisz podac:
Adres email na ktory zalozyles moneybookers
Imie i nazwisko
Adres
Kod pocztowy i Miasto
Np.
[email protected]
Xavier Marcoux
9, avenue de Provence
59300 VALENCIENNES

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kongo13 - 27-03-2012 22:11

Super. Dziękuję za pomoc. Teraz mam status: en courage, czyli czekam... zobaczymy, czy mi się uda przelać, czy zarobię bana Smile Pozdrawiam!

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 27-03-2012 22:38

ja sobie wykupiłem prywatny adres proxy Big Grin
http://proxy.lc/

bardzo szybkie i tylko dla mnie, przyjmują płatności z MB
zamierzam kupić jeszcze 3 i działać legalnie (prawie Jerk2) na veuro.fr
na 4 konta Big Grin

wyślę 90% refback na MB Big Grin

zainteresowani, pisać na pw
będę wysyłał na żądanie

Ps: nie wiem czy są jakieś opłaty podczas transferu wewnątrz MB, jak ktoś się orientuje to niech pisze tutaj.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 28-03-2012 02:17

(27-03-2012 22:38)ignisinferius napisał(a):  ja sobie wykupiłem prywatny adres proxy Big Grin
http://proxy.lc/

z takim traffic to całe 7 dni poszalejesz Big Grin chyba ze kupiłes Unlimited ale za ta cene sie nie opłacałoby Big Grin