![]() |
BETFURY ~ E-GAMING ~ BETTING ~ BFG ~ dywidendy ~ cashback ~ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: BETFURY ~ E-GAMING ~ BETTING ~ BFG ~ dywidendy ~ cashback ~ (/Temat-BETFURY-E-GAMING-BETTING-BFG-dywidendy-cashback-169501) |
RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - approve37 - 30-03-2021 20:08 Ja polecam grać na Flipie. Grasz za jakiś tam ułamek swoich coinów, stawiasz na jedną stronę dopóki nie wygrasz podbijając stawkę o 2x za każdym razem gdy wypadnie ci ta druga przegrywająca. RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - prymul1 - 30-03-2021 20:43 @[koorteo] Nieważne jaką kryptowalutę wybierzesz, saldo na slotach zawsze jest przeliczane na USD lub EUR ![]() Od siebie mogę polecić następujące sloty: - Valkyrie - Butterfly Lovers - Clover Riches - VooDoo Gold W tych grach udało mi się wygrać po 70$, 110$, nawet 147$ grając za bazową stawkę 0,2$. Jednak nie ma reguły. Raz wygrasz, a następnie Cię wyczyści do 0. Polecam grać podczas eventów! ![]() Poniżej moja ostatnia duża wygrana po której wypłaciłem wkład ![]() ![]() RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - Eduardo213 - 30-03-2021 21:56 Ja dziś tak z tyłka wszedłem sprawdzić i kliknąłem sobie kilka razy i ku mojemu zdziwieniu 2x z rzędu wpadło. ![]() Może nie jest to wiele, ale zawsze coś tam. ![]() RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - prymul1 - 31-03-2021 12:56 ![]() Wiosna Altcoinów - kwitnące kryptowaluty w BetFury! Wiosna zawitała do BetFury! Czas na świeże zwycięstwa, żywe emocje i rozkwit nowych możliwości! Ta wiosna będzie szczególnie jasna dzięki kwitnieniu nowych kryptowalut - bardzo szybkim kwitnieniu! ~ 50 nowych walut dołączy do platformy: topowe tokeny ERC-20, DeFi, stabilne monety, monety BEP-20. Co tydzień dodamy ponad 5 nowych Altcoinów do gry w BetFury wraz z ukochanymi rozrywkami. Lucky Spin Spróbuj szczęścia i złap nową kryptowalutę na kole! Zakręć mocniej - wszystkie są świeże. Graj w gry z nowymi walutami. Złap 1 spin za każde 100 $ postawione w BTC (w ekwiwalencie każdej nowej waluty). Zbieraj spiny lub sprawdź swoje szczęście! Różne gry mają różny udział w spełnieniu wymagań dotyczących zakładów: gry wewnętrzne i automaty - 100%; Gry stołowe - 20%; Gry na żywo - 5%. ![]() Boxy Altcoinowe Otwórz skrzynie pełne bogactwa i przyjemności zysku! Zasadź nasiona kryptowalut, aby wyhodować drzewo zysku. Nowe skrzynki depozytowe z nowymi walutami co tydzień. Ważne! Bonusy za polecenie dla nowych skrzynek depozytowych nie są dostępne. ![]() Wiosenne Bitwy Cotygodniowa bitwa wager za 3000 $ Zacięta bitwa na polu bitwy automatów. Używaj nowej broni kryptograficznej co tydzień. Wszystkie nowe waluty są dobre do walki. 500 graczy z najwyższym zakładem podzieli się pulą nagród. Codzienna bitwa profit o 1000 $ Pokaż całą swoją moc w 24-godzinnej bitwie! Część 1 - TOP ERC-20 tokeny LINK, CHZ, BAT, ZRX, ENJ Popularność ERC-20 w branży kryptowalut stale rośnie. BetFury postrzega to jako bardzo ważny powód do współpracy i umożliwienia naszym graczom grania w ulubione gry z tokenami Top ERC-20. Tokeny ERC-20 to aktywa oparte na łańcuchu bloków, utworzone i hostowane w łańcuchu bloków Ethereum. Wpłata / wypłata Aby wpłacić i wypłacić tokeny ERC-20, musisz użyć portfeli Ethereum (MetaMask, MyEtherWallet itp.). Mining & Staking Grając w gry za LINK, CHZ, BAT, ZRX, ENJ wydobywasz tokeny BFG. Zakład minimalny dla gier wewnętrznych - 0,00000001 LINK / CHZ / BAT / ZRX / ENJ. Te nowe waluty mają zastosowanie do puli dywidendy ETH, co oznacza, że nie będzie oddzielnej puli dla każdej z nich. Bonusy Cashback, premie za polecenia będą naliczane dla każdej waluty oddzielnie. Codzienne zadania są dostępne do wykonania w każdej nowej walucie. Komentarz: Osoby, które chciały zainwestować na Betfury teraz mają świetną okazję. Koszt kopania może zostać znacznie zredukowany poprzez nagrody z koła fortuny oraz punktowane miejsca w bitwach! W 2021 rozwój platformy znacznie przyspieszył. Najpierw licencja i nowe sloty, następnie ETH, później BNB oraz siec BEP20. Teraz w najbliższych tygodniach wdrożonych zostanie 50 altcoinów. Nie będzie puli dywidend dla nowych kryptowalut, będą one wspierały pulę ETH. Jak dla mnie bardzo dobry ruch, gdyż unikniemy rozdrobnienia ![]() Edit: Logika dywidend będzie wyglądała następująco. Nowe kryptowaluty oparte na ERC-20 nie będą miały swojej puli dywidend, a będą konwertowane do ETH i z tej puli będzie dywidenda. Tak samo w przypadku krypto opartych na sieci BEP20. Będą przeliczane na BNB i będą wspierać pulę dywidend BNB ![]() Co do inwestycji to w tym tygodniu sugeruję się wstrzymać ponieważ przelewy w sieci ERC-20 są bardzo drogie. Na ten moment depozyt LINK, CHZ, BAT, ZRC, ENJ to koszt rzędu 15$. Tak samo wygląda wypłata. W najbliższym czasie w ramach eventu pojawią się kryptowaluty oparte na sieci BSC więc przelewy będą znacznie tańsze i to będzie lepszy moment do inwestycji ![]() RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - kolorpurpury - 02-04-2021 11:49 Warto dodać, że pula z nowych altcoinów będzie dolączana do puli eth raz w miesiącu. Było też pytanie jakie sloty polecam - hmm grałem na wielu i wiele z nich potrafiło sypnąć. Głównie gram na Platipusach, Pragmaticach i Amaticach. Mr Mostacho od ReelNRG kilka razy też rzuciło nieźle. Często też kupowałem freespiny w różnich grach np. Fruit Party od Pragmatic. Za 20$ potrafiło dać kilka razy po ponad 100 raz 256 ![]() Na slotach nie ma reguły ale jak gram normalnie to zmieniam slota jak już mi da bonus ewentualnie krece jeszcze 10-20x. RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - koorteo - 05-04-2021 10:19 Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym kupowaniem bonusów na slotach? Jak to działa i an jakich slotach? RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - kolorpurpury - 05-04-2021 15:04 (05-04-2021 10:19)koorteo napisał(a): Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym kupowaniem bonusów na slotach? Jak to działa i an jakich slotach? Fruit Party, Gems Bonanza, Gates of Olympus, Sweet Bonanza xmas, book of sun choice, mysterious egipt - kilka przykładów gier w których można kupić bonusowe gry. Zazwyczaj cena wynosi 100x zakład czyli przy zakładzie 20 centów trzeba zapłacić 20$ - czasem da 3$ a czasem rzuca fajną kwotę. EDIT: Ja dzisiaj najpierw z dywidendy w eth ok 6$ zrobiłem trochę obrotu i wypłaciłem ok 110$ a później z kasy z betfury, która już była na binance wpłaciłem 470$ i właśnie na kupowanych spinach w różnych grach zrobiłęm z tego w godzinę 880$ - 720$ poleciało na binance a za resztę sobie gram od jakiegoś czasu. Na ten moment mam ok 220$ do gry ![]() ![]() Niestety w przypadku sieci erc-20 wypłaty i wpłaty kosztują prawie 20$ prowizji i nie opłaca się wypłacać małych kwot. Ja na wypłaty przeznaczam dywidendy z TRX, USDT i BTT a za resztę gram ![]() Dzisiaj dobijam do 50k BFG ![]() RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - koorteo - 05-04-2021 19:37 (05-04-2021 15:04)kolorpurpury napisał(a):(05-04-2021 10:19)koorteo napisał(a): Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym kupowaniem bonusów na slotach? Jak to działa i an jakich slotach? Ile zainwestowałeś całkowicie z betfury? A ile wypłaciłeś? Liczyłeś profit czy cały czas liczysz na zysk w dłużsyzm okresie? Ja osobiscie mam 1100 BFG. Btc zbieram, resztą gram. Co jakiś czas wpłacam krypto z innych stron. RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - dexter2 - 05-04-2021 20:06 Jak siada to siada PlaynGO jak Płaci to tez potrafi zapłacić z 60 zł ugrałem 1200 PLN na Betinii Gra nazywa sie Tome OF Madness nie ma tam Kupowania Bonusów Ale bardzo łatwo o bonus. Z pragmatic też fajnie sypie Madame destiny Megaways. Jak najlepiej i najłatwiej te BFG zdobywać? RE: Betfury ~ Platforma gier ~ Kranik 15 Sat/h ~ Dywidendy ~ Cashback~ - kolorpurpury - 06-04-2021 07:18 (05-04-2021 19:37)koorteo napisał(a):(05-04-2021 15:04)kolorpurpury napisał(a):(05-04-2021 10:19)koorteo napisał(a): Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym kupowaniem bonusów na slotach? Jak to działa i an jakich slotach? Nie liczyłem ile włożyłem łącznie ale za dużo jak na ilość BFG które posiadam bo kilka razy się podpaliłem ![]() Myslę, że łącznie z 10000 zł niestety. Na ten moment wyciągnąłem 2800 zł a dywidendy mam ok 25 zł dziennie na tą chwilę. Liczę, że zanim BFG wejdzie na gieldę będę już na zero z dywidend ![]() |