![]() |
W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny (/Temat-W-tym-roku-bede-zapie-al-jak-poje-ny-142334) |
RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 06-01-2018 10:29 Ja już 2 lata biore sie na poważnie xD Ale tym razem sie uda ![]() Dzięki! ![]() RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - WhiteNigga - 06-01-2018 10:57 Tera juz serio na poważnie? ![]() Powodzenia. RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - headhunterz - 06-01-2018 10:57 (06-01-2018 10:29)paweuq napisał(a): Ja już 2 lata biore sie na poważnie xD Ale tym razem sie udaNowy rok, nowy Ty ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - lever - 06-01-2018 12:26 Śledzę i wierzę w Ciebie powodzenia ![]() RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 06-01-2018 19:11 Dzięki chłopaki! RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - Tonn - 07-01-2018 21:55 Bardzo podoba mi się nazwa dziennika ![]() Powodzenia! RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 09-01-2018 17:09 Witajcie!!! Czas na aktualizacje, dziś rano zalogowałem się na eforse patrzę a tam 50zł ![]() ![]() ![]() Po analizie stwierdzam jednak ze 2 projekt multiniszowy odpuszcze sobie duża konkurencja i a wyszukań miesięcznych nie za duzo wiec nie ma sensu. Wiec mam już gotowe całego bloga multinisza i 2 jednoniszowe, 3 jeszcze nie gotowy ze wzgledu na teksty których wciąż brak. Zastanawiam sie też nad PPI, bo jak wiadomo z tymi subami bedzie (chyba) coraz gorzej. Mam już ze 4 nisze wstępnie znalezione... Mam pytanie do tych co linkują swoje blogi webami 2.0, skąd wy macie po 1000 tych profili? Czy w jednym serwisie robicie po kilka profili? RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - maverick - 09-01-2018 18:57 (09-01-2018 17:09)paweuq napisał(a): Mam pytanie do tych co linkują swoje blogi webami 2.0, skąd wy macie po 1000 tych profili? Czy w jednym serwisie robicie po kilka profili? Masz serwis, który jest na serwerze i harvestuje strony. Wystarczy sobie kupić dostęp i przesiać listę http://freshscraper.i4a.pl Oczywiście odpowiedni program do linkowania, i będziesz mieć fajnych więcej miejscówek z pojedynczych profili / domen. ;-) *** piszę z fona ;-) RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - dom3lek - 11-01-2018 15:14 Często jest tak, że rejestrujesz się na jednym serwisie a on ma 20 domen innych i dlatego tak dużo profili wychodzi. ![]() RE: W tym roku bede zapie****ał jak poje**ny - paweuq - 14-01-2018 10:36 Witajcie! Po tygodniu cięzkiej pracy czas na kolejny wpis w moim nudnym dzienniku ![]() Zacznę od tego co zrobiłem:
Teraz czas na serpy moich nisz ![]() ![]() ![]() ![]() Ten serplab mnie denerwuje... pora zmienić na serpyou ![]() Jakie plany na ten tydzień?
Jeśli ktoś wie jak i gdzie wpisać dnsy na namecheap.com proszony jest o udzielenie instrukcji. Wynagrodzę reputkiem ![]() Żeby dziennik jakoś ładnie wygladał wypada obrać jakiś cel dotyczący kwoty na ten rok ![]() ![]() Dziękuje za odpowiedzi @[maverick], @[dom3lek] oraz wszystkim innym którzy zechcieli odwiedzić ten dziennik. Ile zarobiłem: 177,5 / 20 000 |