![]() |
Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! (/Temat-Od-samochodziorza-do-zawodowego-earnera-czyli-Danonek-s-destroying-the-fcking-bank-135134) |
RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Ratchet - 06-02-2018 21:28 Ciekawi mnie jedna rzecz, pod koniec grudnia pisałeś, że Twoja "metoda na PPI przestała być aktualna", a z tego co wyczytałem parę stron wcześniej, to działałeś z filmikami na YouTube (hacki do gier itd.). Nie wiem czy coś pominąłem czy jak, ale jeśli nie, to tego się nie da chyba zablokować, chodziło o te filmiki na YouTube? RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the bank! - danoneksss - 06-02-2018 22:59 (06-02-2018 21:28)Ratchet napisał(a): Ciekawi mnie jedna rzecz, pod koniec grudnia pisałeś, że Twoja "metoda na PPI przestała być aktualna", a z tego co wyczytałem parę stron wcześniej, to działałeś z filmikami na YouTube (hacki do gier itd.). Nie wiem czy coś pominąłem czy jak, ale jeśli nie, to tego się nie da chyba zablokować, chodziło o te filmiki na YouTube? Nie mogę powiedzieć za wiele, ale faktycznie chodzi o YT ![]() Po prostu metoda według, której działałem jest dosyć specyficzna i zaszły zmiany, które utrudniają zarobkowanie według niej. Naniosłem na nią jednak już pewne poprawki i ruszam z odbudową zaplecza ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying fcking bank! - danoneksss - 05-03-2018 14:08 Witajcie misie kolorowe! Tęskiniliście za wujkiem Danonkiem? ![]() Postanowiłem coś napisać, bo dawno nic nie wrzucałem. Ale będzie to tylko luźny wpis bez żadnych statystyk. No więc tak: działam sobie dosyć sporo. W tej chwili ogarniam 3 projekciki. Jeden pod suby, drugi pod PPI, a trzeci to afilacja. Na ten moment wszystko rozwija się bardzo dobrze albo w najgorszym razie prawidłowo. Jednak z każdego projektu, może poza wyjątkiem subów jestem w stanie wykrzesać jeszcze więcej i cały czas nad tym pracuję. Oprócz tego jako, że jestem człowiekiem, który lubi mieć wszystko zdywersyfikowane, szukam cały czas nowych metod promocji i nisz. Utrudnia mi to jednak mała ilość czasu pozostająca na poszukiwania. Głównie ze względu, na to iż maturka sama się nie zda, zwłaszcza z moimi zdolnościami matematycznymi ![]() Pomysłów szczerze mówiąc mam dosyć sporo, tylko czasu na realizację brak... Ale już może w najbliższym czasie uda się wystartować z pewnym projekcikiem pod skracanie lub PPI ![]() No i to chyba wszystko, co na szybko chciałem Wam przekazać ![]() Na regularne wpisy raczej nie będę miał czasu wcześniej niż dopiero za 2 miesiące, ale działać będę mocno. Może w międzyczasie wrzucę jakiś post podobny do dzisiejszego, ale to tyle. Te 2 miesiące będą tak ciężkie jak oranie pola męskim członkiem, ale mam nadzieję, że wszystkie cele szkolne uda się zrealizować. Później już tylko byznesy w głowie ![]() Jeśli macie jakieś pytania to śmiało piszcie. Trzymajcie się! RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Roluś - 06-03-2018 08:59 Do tego orania polecam Viagrę ![]() ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - dzemba - 06-03-2018 15:29 Matura z matmy to tak straszne gówno, że średnio rozgarnięty gimnazjalista to zda XD jak się nie opierdalało 12 lat szkoły i choćby samemu zrobiło co roku 20% zadań domowych z matmy, to matura na 60-70% to pikuś. Przepis na zdanie matury z matmy na 70% w 7 krokach 1. Nie być leniem mówiącym, że matma nie przyda mu się potem w życiu, to zwyczajne przegrywy. 2. Ogarnąć kartę wzorów dobrze (naprawdę ponad połowa zadań ma rozwiązanie w karcie wzorów), jak czegoś nie umiesz na maturze szukasz w karcie, którą znasz jak własna kieszeń (bo przecież ja przejrzałeś przed maturą, a nie jak debil nawet nie wiesz co w niej jest i potem szukasz nie wiadomo czego), oszczędzając tym samym dużo czasu. 3. Nauczyć się operacji na ułamkach (dodawanie, dzielenie, potęgowanie/pierwiastkowanie, odejmowanie, wspólny mianownik, mnożenie) 4. potęgowanie/pierwiastkowanie (pierwiastków/potęg, dzielenie/mnożenie, dodawanie/odejmowania,potęgi/pierwiastki ujemne, potęgi/pierwiastki w formie ułamka, wyrażenia o tej samej podstawie, wyrażenia o tym samym wykładniku) 5. dzielenie/mnożenie (z reszty, bez reszty, tworzenie okresów(dzielenie), zamiana działań na postać ułamków) 6. logarytmy (w karcie wzorów jest 200% tego co potrzebne na maturę) 7. całkowite minimum z funkcji ![]() Ot wszytko, nawet nie trzeba umieć zadań robić ![]() ![]() ![]() RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - pspsga - 06-03-2018 16:06 Tylko istnieje także coś takiego jak matura rozszerzona z matematyki .... RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - dzemba - 06-03-2018 16:28 (06-03-2018 16:06)pspsga napisał(a): Tylko istnieje także coś takiego jak matura rozszerzona z matematyki .... @[pspsga] rozszerzoną zdajesz nawet jak masz 0%, więc mój plan jak najbardziej się też sprawdzi. Nie widziałem by autor pisał, że chce 500% z rozszerzenia tylko, że chce zdać maturę z matmy. RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - pspsga - 06-03-2018 17:17 Jeśli zdaje się maturę, byleby ją zdać, to nie wiem czy taka nauka ma jakiś głębszy sens... RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - Xanter98 - 06-03-2018 17:25 Matura podstawowa to syf i trzeba sie postarac bardzo zeby jej nie zdac. Rozszerzona wymaga troche myslenia, ale nie jest to jakas czarna magia jak niektore osoby sobie wmawiaja. RE: Od samochodziorza do zawodowego earnera - czyli Danonek's destroying the fcking bank! - pspsga - 06-03-2018 17:37 To zależy jak kto chce zdać rozszerzenie. Bo jeśli ktoś chcę zdać maturkę PR na 30% i się z tego cieszyć - OK. Lecz matura czasami naprawdę potrafi być trudna, szczególnie dla osób, które pragną mieć 80%+ , ponieważ wtedy sytuacja już tak łatwa się nie wydaje, ponieważ najmniejszy błąd może kosztować Cię kilka cennych % ![]() |