Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu (/Temat-Slidejoy-Zarabiaj-na-odblokowywaniu-telefonu-128054) |
RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - thomasward - 19-09-2016 12:35 Czyżby scam? Czekam na wypłatę już półtorej dnia, zazwyczaj szło instant. :/ RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - mololel - 19-09-2016 13:34 Mi wczoraj wypłaciło po 5min ale z drugiej strony to moja 1 wypłata RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - olesh - 19-09-2016 17:09 Również wczoraj wypłaciłem swój 6/7 dolar RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - FenrirX - 19-09-2016 17:21 Wczoraj wypłaciłem swoje 90.000 dolarów, zapraszam i polecam, piotr fronczewski. RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - ledeni - 19-09-2016 17:25 @thomasward ja też czekam już długo. Zweryfikowałeś sobie swój paypal? RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - thomasward - 19-09-2016 17:31 Tak, to już moja piąta wypłata. Zobaczymy, jutro rano napiszę do supportu. RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - ledeni - 19-09-2016 17:33 Ja juź do nich pisałem. Brak odezwu od nich RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - dondoonsie - 19-09-2016 19:40 Witam. Posiadam slidejoy już kilka miesięcy. Zarobiłem ogólnie około 10$. Nie odczuwam prawie w ogóle tej aplikacji. Zainstalowałem ją na drugim starym telefonie i tam też sobie punkty lecą a prawie w ogóle go nie używam. Tylko nurtuje mnie po co są te refferals skoro jest link poleceń to powinniśmy dostawać z nich %% RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - medicpl - 20-09-2016 16:53 nie wiem czy o tym wiecie ale udostepniacie aplikacji bardzo duzo danych z waszego telefonu xD np zdjecia, filmy, nr telefonu, historie przegladania, zakladki z kim rozmawiacie xD i wiele wiele wiecej :-) Apka buduje niezla historie, ciekawe komu ja pozniej sprzedadza :-) RE: Slidejoy - Zarabiaj na odblokowywaniu telefonu - Rakim69.rg - 20-09-2016 21:43 Można zablokować dostęp aplikacji do niektórych funkcji w zależności od wersji sytemu (android) lub od tego czy mamy roota czy nie Ja osobiście mam ją na 2 swoich tel + na sis i brata + u kol i dziewczyny i wszytko jak w najlepszym porządku, brak problemów z jakąkolwiek wypłatą, tylko nurtuje i wnerwia mnie ten system poleceń, żadnego pożytku z tego nie ma ale... Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |