Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. (/Temat-Zarabiaj-grajac-agario-nic-nie-inwestujac-119967)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - danto - 28-09-2015 13:59

Jak niby można dostać sie na inny serwer skoro najwidoczniej uszkodzony jest skrypt i automatycznie wrzuca tylko na Europe.. Wypłatę zleciłem dzisiaj rano, do jutra do popołudnia powinna być na blockchain. Zazwyczaj miałem tak że jak zlecałem wypłate rano to po południu była już na portfelu ^^

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - chata - 28-09-2015 14:40

Raczej skrypt nie jest uszkodzony, wrzuca cie tam gdzie będziesz miał najmniejsze lagi Wink
Ja na swoją wypłatę czekam już praktycznie tydzień i jeszcze nie doszła wiec sadze że się połapali że nie grałem na europie... bo prócz tych 100pkt zdobyłem jeszcze 10 dla testu z których i tak mi nic nie wypłacono Sad czekamy dalej, jutro w robocie pogram trochę na europie i zobaczymy czy pkt zamienią sie na btc Wink

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - Ratchet - 28-09-2015 15:31

@chata
Są 2 sposoby, aby grać na innych serwerach niż europejskie, ja gram głównie na brazylijskich, lub Oceanii. Twój komentarz mnie zaniepokoił, bo ja nie dostaje bitcoinów od 3 dni. Z tego co zauważyłem to kilka dni temu wydłużyli okres oczekiwania na wypłatę bitcoinów do 48 godzin (wcześniej było do 24).

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - danto - 28-09-2015 15:38

Może ktoś podać ten sposób? Nawet na pw. Będę bardzo wdzięczny

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - rekki - 28-09-2015 15:48

Grałem jeszcze za czasów, gdy nie było chatu ani klanów, wtedy o wygraną w turnieju było dużo prościej - nie było "sojuszy". Teraz gracze dogadują się na sojusz i wspólnie wygrywają turnieje, w pojedynkę ciężko jest pokonać dwóch "ogarniających" graczy, którzy grają wspólnie.
Dlatego można by się połączyć i grać wspólnie, byłby ktoś chętny na taką grę? Wink

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - chata - 28-09-2015 16:34

(28-09-2015 15:38)danto napisał(a):  Może ktoś podać ten sposób? Nawet na pw. Będę bardzo wdzięczny

podam jak mi wypłacą, bo jak nie wypłacają pkt zdobytych w ten sposób to można go sobie odpuścić ...

(28-09-2015 15:48)rekki napisał(a):  Grałem jeszcze za czasów, gdy nie było chatu ani klanów, wtedy o wygraną w turnieju było dużo prościej - nie było "sojuszy". Teraz gracze dogadują się na sojusz i wspólnie wygrywają turnieje, w pojedynkę ciężko jest pokonać dwóch "ogarniających" graczy, którzy grają wspólnie.
Dlatego można by się połączyć i grać wspólnie, byłby ktoś chętny na taką grę? Wink

nie rajcuje mnie granie w sojuszu Big Grin dla mnie to oszustwo Tongue

P.S właśnie sie próbuje zalogować na konto na bubble.am i nie moge Big Grin czyżby ban? hmm może ktoś sprawdzić czy jestem w rankingu turniejowym? ostatnio byłem na 6-7 miejscu Smile

------------------------------
Ja głupi to można sprawdzić nie logując sie Jerk no niby jestem na 8 miejscu, a zalogowac sie nie mogę...
-------------------------------
napisałem do nich emaila Wink czekamy na odpowiedz Smile

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - danto - 28-09-2015 16:53

Ja otrzymalem wyplate ^^

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - chata - 28-09-2015 17:18

(28-09-2015 16:53)danto napisał(a):  Ja otrzymalem wyplate ^^

Czyli paten grania na innych servach odpada Sad
Trzeba sie nauczyć łoić tyłek na europejskich Jerk

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - danto - 28-09-2015 17:27

A możesz mi podać ten sposób na PW?
https://blockchain.info/address/1LZL955FWE51GmdFHuN482qDzjjSWBWXhs

RE: Zarabiaj grając agario nic nie inwestując. - rekki - 28-09-2015 17:46

@[Krashai] Ile miałeś punktów, że udało Ci się wyciągnąć z tego ładny hajs? Wink